19 Temmuz 2006 Çarşamba

imaj inşası :)

benim imaj şuymuş: "her şeyi bilmek isteyen kadın". künyede yazıyo zati.
Aytaç söylemişti bunu bana. Ortaköy'de geceyle sabah arası burnundan soluduğu bi anda "o ne? bu ne? bööle olmuyo mu? peki niye?" kıvamı soru işareti israfım sırasında. Sakince derin bi nefes alıp bana döndü ve "bak dostum" sesiyle:
"deryik bak 'her şeyi bilen kadın' diye bi film vardı. (gülüşme) gerçi o filmin sonunda kadın ölüyo (tehditvari o sesi geçiyorum:P). Neyse. Bi de 'her şeyi bilmek isteyen kadın' var. o daha fena (kahkaha)"
Dedi.
bu tanımı onaylayan bikaç kişi olduğu için severek, isteyerek kabul ediyorum:
her şeyi bilmek istemekteyim ve önem sırası gözetmiyorum. çok konuşuyosam söyleyeceklerim değil soracaklarım olduğundandır (inandınız...... di mi?).

5 yorum:

vintage biscuit dedi ki...

deryik bende herseyi bilmek istiyorum
enerji ve merak patlamasi var basimiza bi is gelmesin :))))))))

deryik dedi ki...

gelmez gelmez, kollarız kendimizi. biraz maydonoz olmak iyidir zannımca :)

Aleksi dedi ki...

bu kadınların genel özelliği, bütün kadınlarda default olarak mevcut. Birçoğu bunu baskılamayı başarıyorlar. Fakat sarhoş olunca içlerindeki güdü ortaya çıkıyor ve herşeyi bilmek istiyorlar.
"Dün yanında gördüğüm kız kimdi"
"A.. ile yattın mı?"
"Ben güzel miyim?"
"Burası neresi?"
falan filan...

Burak dedi ki...

alx, yazdığın soruları bilemicem ama bence erkekler de birçok şeyi merak eder. Yalnız, kadınlar kadar ifşa etmezler meraklarını. Zaten sonra da patlama noktasına gelirler, içlerinde büyüttükleri o merak denen canlıylan. Çok mu korkunç oldu ya...

deryik dedi ki...

valla ben meraklarını dayak olarak dile getiren ve "niye geç geldin", "tilki tilki saat kaç", "cacıkta niye taze nane yok" vb sorularla karısını doğrayan erkekler biliyorum. Erkekken merak etmek daha kolay; cevap vermeyenin vay haline.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker