1 Temmuz 2006 Cumartesi

1milyon

milyon demeyi sevmem ben- miyon derim. hızlı söylerim kimse anlamaz, milyon dedim sanırlar. ve fakat yanda linkini görüvericeğiniz 1milyon'a uzun uzun biir millllyoonnn diyebiliriz gençler. 6 sıfır atmamışlar, iyi de yapmışlar. izel-çelik-ercan kankalara (kankayız diyolar) inanıyorum, 1 miyon tık alıcak onlar- ay milyon. on yüz bin milyon baloncuk. Neyse işte, boşgezenin boş kalfalarıyla dolu şu alemde onların tek bir amacı var: 1 milyon tık. neden nasıldır, açıp kendiniz görün, kolaycılık yapmayın, ayıp. Ama şapka çıkar buna (kel bile görülür). yapacaklar bunu, hatta o kadar çok tık alıcaklar ki bi şekilde ben istanbula dönücem- evet 1milyon üzerinden hıdırellez pazarlıkları bile yapıyorum. Yok ondan değil. onlar 1 milyon tıkı alırsa (ki yakındır) bu alem beni istanbul'da tutmayı da becerir elbet. sonuç? hiç olmadı "deryik istanbulda kalsın" diye tıklayıverin bari, ulvi amaçlar sıkıyorsa sizi :)
miyon demek daha kolay.
daha anlamlı sözler silsilesi: "blogda mana aramak" üzerinden bimiyoncuları sevmeyenler var bi de, bana ilginç gelen o. blogger'ın kimlere nelere ev sahipliği yaptığını bilmiyolar mı acaba? mana nedir yani? pornografik ya da ırkçı blog manalıysa, "manasız blog" niye kendi içinde manalı değil ki? Anlam kaygımız blog aleminde vuku bulurken gün içinde bir sürü şeye tepki vermeden teğet geçmek tutarsızlık değil mi? her şeyi bu kadar ciddiye almak şart mıdır? belki biraz tersten bakmak faydalıdır?
ha, tamam "bimiyonculardan bayanlar birliği" kurulabilir bak, eğer gerçekten rahatsız edildiklerini düşünüyolarsa; ama orda bi yerde 3 kişi (ya da bi kişi ya da hiç kişi) bi milyon tık istemiş, 1milyon diye tutturmuş, allahım pasta falan yollamış neler neler yapmış...e yapsın madem, nedir ki. link verdim elime yapışmadı. sanal alem beni yutmadı, manayı gerçeğine saklıyorum. burda mana varsa ne hoş; ama yoksa da çok aldırmıyorum.

Hiç yorum yok:

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker