31 Mart 2007 Cumartesi

ptesi

pazartesi. sevmiyoruz kendisini. o tamam.
bu pazartesi sabah 9.15'te tam 9 sayfa yazı yazmaya başliycam. bu manyaklığın adına sınav diyolar, tamam. kargalardan önce, gözlerim timsah gözü aralığında açılmış, söverek sayarak ve kimsenin anlamamasına sığınarak yazıcam işte. elime o bildik kramplar gelip kurulacak.
bu da tamam.

sonraa.... bi hafta geçicek... paskalya tatilim başlayacak. bütün tatil boyu ödev hazırlıyo olucam. bu da tamam. tipik pazartesi yani, fazla bi şi beklemiyoruz... o pazartesiler ki barlar bile sinir içinde, gün bi an önce bitsin diye erken kapatılır.

ve lakin işte o pazartesi var ya 8 gün sonra gelicek olan... ben bi konsere gidicem. bi anda bilet geldi beni buldu, ballıyım şans küpüyüm. sevinçten zıpladım, hıçkırdım, inanamadım, çemkirdim, bilet için çarpıştım son bi kez... ve %99 benim oldu kesin.
şimdi gugıllamadan bi tahmin yapın bakalım, deryik hangi konsere giderken nazar değmesin diye adını bile ağzına almaz? içi titrer de susar?

bu sabahları bilmem; ama pazartesilerin bi anlamı olmalı!
fiyuuuuu.

3 yorum:

Dilara dedi ki...

aklıma gelmedin değil bu bi kaç gün boyunca. özlemişim yazılarını hepsini okudum, üfledim. (L)

deryik dedi ki...

oralarda olsam da sana iyi gelebilsem keşke birazcık, azıcık. belki iyi gelirdim yani, denerdim kuzum.

ben de seni özledim yahu. hem demiştim, bu şehirde hiç serçe yok.

Tugc dedi ki...

ben de simdi okudum okumadigim yazilarini okudum.. ortaliklarda degilim, kazip duruyorum bir yerlere.. pzt. leri de sevmiyorum.. hem burda nazar degmesin diye adi agiza alinmayacak konserler de yok...
Ben konserde seni arasam, dinletsen filan?
ama saat farki da var.. o bile tutmuyor.. :(

Iyi haftalar yine de!

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker