2 Mart 2007 Cuma

parmak büzüşmesi

parmaklarım soyuluyo. hayır suda büzüştükleri için değil, sanki deterjandan, suni bi şiden. anne eldivelerimi takmıyorum, ondandır belki; ama tabağı hissetmeden yıkamak kötü yahu. hatta bu konuyla ilgili prezervatif esprisi yapan bi arkadaşım bile vardı, tespite gel. ayrıca bu bulaşı keldiveni sektörü bayaa çeşitli, boy boy renk renk.. böyle deyince cidden prezervatif gibi oldu. neyse.

parmak büzüşmesi ne komik bi şi... "evladım bak parmakların büzük büzük, çık artık havuzdan"... uluslararası bi ölçüt bu. hep beraber ellerimize bakıyoruz, büzüşmüş evet.


siz hiç çitilenircesine yıkandınız mı? tabii ki yıkandınız. arınır gibi, sanki ilk banyonuz gibi, yepyeni başliycakmış gibi...

konuşamıyorum konuşamıyorum..... konuşamıyorum. konuşursaam gözyaşlarımm beni boğacak.... biliyorum.. duyuyorum.. görüyorum.. konuşamıyorum.

demiş ilhan irem.

kendisine tüm kalbimizle katılmakla beraber, "ilhancım aç bi blog, sıçar gibi yaz" dememek için zor duruyoruz. zira zaman, sazlıklardan havalanan kuşları mıhlamaca oyunu zamanı.

daha böyle sürecek bu haller efendim. eğlenceli gibi duruyo ama diil.. öte yandan zincirinden boşalmış bööle hayda bre pehlevan coşkusuyla.... yaz yaz bir kenara yaz... kendi kendime. mekendimekendimekendi..

başkaldıran insan.
başka-landıran insan.
hadi ordaaayn.

yaşasın ella fitzgerald.
lady is a tramp. hohoyt.
den haag'da kar kompozisyonuyla devam edelim madem, yağmış idi bi ara.



hemen akabinde "patlıcan kızartıyorum, çok ciddi bi durum, sarımsaklı yoğurt n'oldu" pozuyla veda. açım evet.
bi de : devam -veda... hani nerdeyse tersten okusak aynı şey olucaklar.

2 yorum:

jelatin dedi ki...

O zaman madem İlhan İrem dedin, sana bir şey anlatayım. Bana anlattıklarında komik bulmuştum.

1,5 hafta önce filan, bizim okuldan bir grup erkek çocuğu yine bizim okula bağlı olan alışveriş merkezinin önünde bir adama dikkat ederler. Adam bir adet gitar hardcase'i taşımaktadır, buzda kayıp düşer. Kalkar filan sonra. Burası gereksiz bir nokta. Fakat adam tanıdıktır? Benzer bir simadır. Çocuklardan biri dayanamayıp sorar, "Pardon abi siz İlhan İrem misiniz?"

-Hayır. der adam.

İlhan İrem'e çok benzemektedir oysaki. Çocuklar çok şaşırır, "Nasıl ya çok benziyorsunuz." filan söylenirler. Adam yeniden der,

-Hayır İlhan İrem değilim. Ama Şahan'ın skeçlerinde oynadım. Belki oradan tanıyorsunuzdur.

Ve hardcase'iyle birlikte karanlıkların içerisinde kaybolur İlhan İrem. Düşmeden... O akşam meraklı çocuklardan biri internetten Ankara eğlence programına bakar, tataaa o gece İlhan İrem Ankara'da konser vermektedir. Adam kafa yapmış arkadaşlarımla.

Bu anektod, İlhan İrem'in ne denli şakacı bir karaktere sahip olduğuna işaret ediyor.

İkinci fotoğrafta da bulaşıkları yıkayan fakat mutfak masasında oturan kocasında "Vuhu! Karım hâlâ seksi!!!" duyguları uyandırmaya çalışan bir ev kadını gibi çıkmışsınız efendim. Ama yeni evli bir ev kadını. 2 yıllık evli olsaydı, saçlar illaki koca kadın renklerine boyanmış, fazla kilolar testi kulbu gibi yanlardan fortlamış olurdu.

Aaaayyhh, çok yazdım. Elim yoruldu. Şimdi java çalışmaya gidiyorum. Bu sefer kesin gidiyorum.

Hoşçakalın

deryik dedi ki...

jelatin: şahan skeçleri ehehe :) testi kulbu ıhohoah :D yine bir jelatin yorumuyla gönülleri şenlendirdiniz efenim mil mersi :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker