3 Mart 2007 Cumartesi

boyamaca

akşamdan kalmış bi halde, gözlerimi ancak bi timsah kadar aralayabildiğim halde ( aralayabildiğim ne zor yazılan bi kelimeymiş), ellerim uyuşmuş olduğu halde

10 dakika içinde resmen bi boya savaşının ortasında oliciim... bkz. aşağılarda bi yerde holi festivali.

dün okulda sitarlı tablalı hint hint konser vardı... bi de adını unuttuğum, kemençe görünümlü, kanun mantığında bi müzik aleti. parmak eklemleriyle çalınıyo yalnız, hem tele basıyosunuz, o sırada kıvrılan parmağın eklemi başka bi tele değiyo, iki ses aynı anda yani. diğer elde de keman yayı gibi bi şi. bilen biliyodur belki. toplamda 50 tel falan barındırıyo zannımca. konser boyu çözemeyip sonunda yanlarına gidip izahat istedik. woow demek istedik kendilerine, resmen 5 notada bireklemlerine pudra sürüyodu adam çalarken daha az acısın diye.

eklem pudralasak mı?
ho ho ho

ay resmen 10 dakika sonra renkli renk renk renk..
uyanmak gerek.
n'apıyoruz bu durumda? hop!!! ahi na' ma kaynana.

ya da 5 dakika geç kalıyoruz canım. aa...
ben bunlara hıdırellez ağacına çaput bağlatmazsam...

2 yorum:

ikinehir dedi ki...

yaahu millet neler çalıyor. ben parmaklarım hemen tırnağın altındaki boğumdan sonra büküldüğü için gitar da ilerleyemedim mesela, çok canım acıyodu.(normalde ordan bükülememesi gerekiyor parmağın, yine de isteyen denesin yapanlar da çıkıyor)

deryik dedi ki...

ikinehir: işte o bükülen yerle çalıyo bu adam. tel kesmiş o eklemi falan.. deli bi şi. huşu içinde baba oğul çalıyolar. gerçi doruk noktası "bu davul konuşur. bakınız ,hebelöböb diyorum, davula çevirisini yaptırıyoruz: dumdumtrırak" şeklinde bizi dehşete düşürmeleriydi :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker