12 Mart 2007 Pazartesi

hanımteyze pisikleti

şimdi ben gönül yarasını iade edicem.
çok romantik, imalı bi laf olabilirdi ama konu bi DVD. üzgünüm leyla. aklımda bisikletle gitmek var; ama aniden trafiğin ortasında kalabilirim, yolumu pek ala kaybedebilirim, yürürken çok basit olan karşıdan karşıya geçme eylemi yüzünden sistem çökebilir. gerçi ben harita okuma konusunda fena diilimdir; kaybolmam ama trafikte küfür yerim yani. neylersin, bisiklet kısmı bi başka bahara.
3 gündür bisiklet aşermekteyim. benim bisikletim yeşil, çilekli bi sele kılıfı var, hediye. feci eski püskü olmasına rağmen kontrpedal frenli dutch bisikletleri arasında gidon freniyle parlıyo. ayrıca 3 (üç) vitesi olması kendisini "granny bike" kategorisinin yıldızı yapmakta. yeşil demiş miydim? lakin... en büyük eksiği aşağıda gördüğünüz cilveli kıvrım.


ama ama ah o hayallerimi süsleyen, bisikletlerin artık vosvosu mu diym, nesidir bilemediğim klasik siyah granny bike... hala içimde bir sızı. ilk günden beri hastasıyız. simsiyah, başlı başına bi karizma, üstelik müthiş rahat; koltukta oturur gibi... eğilip bükülmeden... hem buttock muscle'larım gelişmiyo ki böyle.. cık cık cık. amsterdam'a gelme hayalleri kuranlara en hollandalı şey hakkında mini bilgi notu: TDB.

not: sırf aşağıdaki yazıyı okuyun diye kısa yazma telaşındayım. bühü.

6 yorum:

jelatin dedi ki...

Derya, bir önceki yazını, hemen her yazını okuduğum gibi, okudum. Çok güzeldi. Ama asıl bu post için en bencil teşekkürlerimi sunarım.

Böylece beni kim bilir ne kadar acımasızca sıkıştıracak olan juriye söyleyebilecek yeni bir cümlem var,

"I have been looking for even the right bycyle to ride in the Netherlands! Oh! You see how I am ready?" Ve ardından gelen şuh bir kahkaha... Etkilemeler...

jelatin dedi ki...

Belki de aklımı başıma toplayıp, "...ready I am?" diye düzeltmek şuh kahkahalarımın boğazımda kalmasını engelleyebilir. Ya da bilmiyorum, üstteki yorumda doğru da kullanmış olabilirim. Hatırlamıyorum. Gerildim. See you.

Emir Bey dedi ki...

illa ki okuruz efendim ne demek o =)

bir de bisiklet vallahi pek karizmatikmiş kadillak gibi =)

*kadillak ı da çok güzel yazdım :D

Adsız dedi ki...

okuruz sen uzun yaz yine :) ama ben daha arşivi bitiremedim yavaş yazsan da olur :p

deryik dedi ki...

jelatin: olsun efenim mesaj gayet net :)

emir bey: hah, kadillaktı aradığım benzetme, çok yaşa.

gülin: ama ama deryik dediğin "sıçar gibi yazar :P

özel not: kendi kendime nazar değdirdim, bugün bisikletin freni kırıldı.

Adsız dedi ki...

tam da bugün iş arkadaşımdan Hollanda bisikleti diye bişey olduğunu öğrendikten ve ebay'den bu bisikletlere baktıktan ve hatta senin fotosunu koyduğuna acayip özendikten sonra Jelatin hanım sayesinde bulduğum blogundaki şu bisiklet beni bu yorumu yazma mecburiyetinde bıraktı. herşey tamamen tesadüf yani.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker