13 Eylül 2006 Çarşamba

simge

simge geliyoo... "turist olucam gezdirin beni" dedi. yatak attım odaya. pilav yaptım sonra. ohoo tavuk burgeri bile hazır. hatta yaprak sarma ve patlıcan salatası (yaşasın konserve). Hulusicim (ya da artık o bi Zanzara) ve Nergizcim derslere gömülü biraz, bense 3 hafta oryantasyon rekoru kırmaktayım, boşum. sahile gidiciiz zira burası 28-29 dereceydi son iki gündür, tutup şimdi kelek yapmaz heralde bize.



sahile gidiciiz sonra benim listemde escher müzesi de vaarr, caddeler turliciiz, bavulunun boş kalan yarısı dolsun diye H&M'e gidiciiz...:) belki kraliçeyi de görüciiz dikkatli bakarsak. delft'e gidiciiz bi de umarım. haftasonu da amsterdam yapıciiz yine... fotolara foto ekliyciiz. bakınız yukarda bir adet gece gezmesi, karaoke bardayız, ben çakırkeyiflikten sahneye çökmüşüm simgecim de yazık, sohbet ediyo benimle :P

geceleri de artık konken, 51, papazkaçtı falan oynarız. şaka şaka.. tirbüşon var yanımda, hatırlatırım yani :) artık tanzanya ve endonezyalıların şen kahkahalarını dinleyip "ah ulen niye 1 (bir) türk daha yok burdaaağğğ" deme krizleri bitiyo. simge var. nıhahaha. türkün gücü. dibine vurucaz. nıhhaha.

4 yorum:

Emir Bey dedi ki...

ehuahuza :) pek hoş pek eğlenceli görünüyor :)

deryik dedi ki...

umarım öyle geçer :) bu vesileyle biraz susacağımdır, blogger bi nefes alsındır, eski yazılarım kıymete binsindir :)

Beyaz Piyano dedi ki...

bende istiyom böle şeyler yapmak ama burda gece çıkılmıyo apartmandan çıkana tinerci bıçak sokuyo :P
güsel eğlenceler dalmışsınıs yaff valla imreniyosda bişi sorcam işmi eğitimmi gezi amaçlımıydı hollanda seyahati :)

deryik dedi ki...

beyaz piyano: simgeninki gezi, benimki eğitim.
burda da china town var african town var, "abla türksün di mi" var, onlar da ayrı bi lezzet yani :P

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker