11 Eylül 2006 Pazartesi

çok yalnızım be atam

aynen bu ruh hali. afrikalılar parti veriyo. perulular sahile gidiyo. endonezyalılar galiba hep camiide, çözemedim onları. netçe itibariyleeaa türk kızı bir adet sap. hem de geç geldim. kaynaşıklara yılışık olmak istemiyorum. bazen 24 saat uzun geliyo. uyudum bugün öğleden sonra.. aa patlıcan salatası ve yaprak sarma konservesi de aldım ama. hem simge gelicek yakında, geçicek hepsi. hele dersler başlasın, görecem ben onları. nıhahaha. sadece bu yazı tempomu açıkliym istedim.

cuma günkü bölüm workshop'ı için "sokak kızı"nı çalıcam sınıfta, sözlerini de çevirdim, dağıtıcam. ne alaka derseniz, "alaka sonradan da kurulabilen bi şidir" derim. cuk oturdu valla :)


edit: pollyannacılık sendromu: ama nedir, ben türk kahvesiyle fal işini burda çözerim arkadaş. oh mis valla ellerime sağlık. bu kahveyle evde de kalmam. üç vakte kadar haneme ay doğar :P

6 yorum:

Emir Bey dedi ki...

hergün bu kadar yazı yazar mısınız acaba yoksa kontrolden mi çıktınız :))
vallahi çok fena takdir ettim özendim :)

deryik dedi ki...

biraz kontrolden çıktım evet, hatta bakınız yorum bekliyorum ki derhal cevap yaziym boş durmiym :P

Burcuk dedi ki...

Aklima benim de ilk geldigim zamanlar geldi, dairede iki amerikali iki kanadali bir ingiliz aksani sahibi italyan bir de ben, mutfakta espriler fir donuyor ben bakiyorum oylee ahaha:) sonrasinda anlamaya baslayinca topluluk icindeki yalnizlik olayi bitti neyse ki:)))

deryik dedi ki...

yaa valla ingilizce konuşsalar keşke burdakiler. hepsi klan haline yerel dillerinde eğleniyolar :( aşıcam ama bütün engelleri kararlıyım :P

QM dedi ki...

hmmm alisacaksin eminim, ne kadar kalacagini bilmiyorum ama, biraz zaman. bir (az zaman). ben de oyle oldu, olmustur herhalde, alismisimdir herhalde.

deryik dedi ki...

qm: alışırım bence de...yani, daha dün bir bugün iki. teşekkürler moral için :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker