2 Ocak 2007 Salı

istfotoalbüm-en retard

önce bap hanım: istanbula varış, galata köprüsü üzerinden hamdi. doyuralım kız seni, dedi. "ay ama hollandadan geldi arkadaş masanız yok muuuğğ" dedi sonra. heheyt sofraya bakınız: "buyur ye gülüm" sofrası. gecedensabaha mojo. sonra hop! yemek yine; kale'de kahvaltı. yine "buyur ye gülüm". ordaki halimizi bloga koyamam, fecii feccciii...



sonra efendim buyrun, manzaramız; baharlardan kalma bi gün, sahilde yürüyüş ve baarım.




sonra jet gibi taksim: bkz. gençler (merve,emir,dilara) ve hep genç kalacak olan ben. nıhohaha. bendeki fotolar pek bi titremiş, tek düzgünü buydu. ve lakin bi pepinot olsun bi tuhaffiye olsun, arkadaşları hilal ve buket olsun, ordalardı:




üstte sağda, daha önce bahsi geçen büst: bkz. emir bey ve merve hanım. bööle yaşlanıcaklar. büst lille'den. onlar yaşlansın, ben alıcam, evlerine koyucam.
ve sonra lavender hanımla tünel,vapuurr ve baylan.... istanbuuull...



pıst: blogger küstü, yüklemiyo. yoksa lavenderin bi tüneldeprofil fotosu bi de baylandayım fotosu var kiiii...
bi daaki sefere.

not: 1) ayhan sicimoğlu'nun albümü alına. çok başarılı çok. kaç kez albüm tavsiye ettim, allah aşkına yani..
2) günübirlik lafını sevdiğimi söylemiş miydim? o da beni seviyo. sırıtışla kapanış.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

devri alem 1 bçk günde. hayet başarılı. yoğunluğu yüksek bi gezicik idi. ee ama ben isterim tünelprofilimi :] mailime lüffen lüffen!

Adsız dedi ki...

ne guzel fotolar deryik bunlar :) bust cok hos olmus..o yemek fotolarinin benzeri ben Ankara'ya gittigimde lise grubumla yasandi :) ( malum benim universite grubum olmadi turkiyede:( )
hep olsa ya :D

Aleksi dedi ki...

deryik hanım, her ne kadar kendinizi geç hissetseniz de, gençler size "mütemadiyen" deryik hanım diye hitap etmişler. (gözlem bile yaparım gerekirse, peh)
ben alt komşumuza bile (ki benden 15 yaş felan büyüktür kendisi) hanım demiyom.

valla billa

Adsız dedi ki...

Hani demiş ya Cemal Süreya(kimin kaldı adından bir harf kaybedecek cesareti):"şimdi sen kalkıp gidiyorsun/git/gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar/gitsinler".Gideceksin,el'in mahkum;ama,geri dönüşlere elbet.Neyse,lafın kıs(s)ası,ne zaman dolsa içine İstanbul,ne zaman gidecek deniz bulamazsan kendine,belki bir keresinde bunu dinlersin.

http://www.youtube.com/watch?v=7MZnWnoAwd0

Adsız dedi ki...

Farkındayım,arsızlık diz boyu bugün bende,comment manyağı oluverdim sol anahtarı geçince elime.Ama Ayhan Sicimoğlu'nu okuyunca "heyecanlıyım" dememek mümkün mü yaw?! :)

http://www.youtube.com/watch?v=iR6_kL9e7Zc

deryik dedi ki...

lavender: yollarız efenim ni demek..:)

tuğçe: valla hava da güzeldi, ne güzeldi :)

alx: kız sen bana kız, haklısın, tespit falan yap :) ve lakin onlarınki üslup efendim, ondan o :)

deepnotum: comment arsızlığı diye bi şi olmaz, teesüf. o dizelerin bendeki yeri ayrıdır efendim, bilirim tabii. denizler olsun, okyanus korkutucu ve lakin dalgalara sorarken bi de ufak açsak? :)

ayhan sicimoğlu'nun hayatı film olsun bi de. yetkililere sesleniyorum.

Adsız dedi ki...

Alıp bu dertten,ki merak etme mutlaka bi derdimiz olur o anda da,yüreğimizi dalgalara sa'l'ıcaz..(evet ukalayım,hem 'sor'acağız olsa nolur ki,ölür müyüm yani:)?!)Ama okyanusun en ıssız dalgasına nişanlayarak :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker