1 Ocak 2007 Pazartesi

den haag melange ve

bi bitki çayı aldım anneme, den haag melange. çok kokoş bi dükkanın çok kokoş bi satıcı anlattı, muhteviyatında tanıdık şeyler var, yeşil çay, limon, ıhlamur, frambuaz vs. hani ylang ylangmış vs yok. annem içip "ah kızım canım kızım" diycekti güya...ve lakin bi fincan çayla kafa olduk! komik bi şi. annem iki yudum alıp, "bi hoş oldum" dedi. gülüp 3 yudum içtim. 2 dakika sonra, "allahım uyuşuyorum bu his hep kalıcak fast trip buuğğ" diye yataktaydım. sonradan fark ettim ki kutusunda hiçbi "içindekiler" açıklaması yok. annem "bazı bitki çayları yapıyo olur alışırız geçer" dedi. koka çayı bile yapmıyo bunu, anca bağımlısı oluruz bence, alışılmaz. den haag melange.

klavye çok yumuşak geliyo. şaka gibi.

bi de şey diycektim: capon modası. bu site ki benim her ptesi neşemdir. her hafta 30 foto. tokyo'nun 5 ayrı semtinden. ginza sanırım bi nevi çalışankadınlarnişantaşısı orda, hiç erkek fotosu olmuyo. harajuku kendinden belli. falan filan. street fashion siteleri çok fazla; ama bu site başka bi şi anlatıyo: batılı olmayıp batı kadar zenginleşen bi toplumun batılı görünme çabası. enteresan geliyo bana. bazen böyle geyşa detaylarının üstüne H&M ceketleri. ve her erkekte biraz keanu reeves çakması haller. busenetaytşortuzunzincirkolyevefötrşapkamoda mesela.

bu sabah: "aa ama bütün boncukçular pasajların içinde, demek ki perşembeye kadar kapalılar" diye düşündüm uykumda. sonra tee hollandadan taşınan makaleleri okumak geldi aklıma. sonra kalkıp çay içtim, karşınızdayım. nıhohohahahohoha. marmelat bi gökyüzü, çiçekdürbünü gözler. bi de çok içten soruyorum: Lucy O'Donnell olmak istemez miydiniz? feci kıskanıyorum.

güzelmiş yaa 2007. melange'lı falan.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Deryikcim ben sana adresimi yollayayim amerikada, bana yolla sen o caydan..odemeli yolla :D ben severim onu, hem okulda ihtiyacim da olur oralarda :)

deryik dedi ki...

valla anlamadım nedir içindeki ama tahminen ayık tutsun diye değil insomnia hastaları için... okulda olmaz valla, narkotik timi basar :P

Adsız dedi ki...

istiyorum deryik bana ne :D o stresi kim bitircek yoksa:D

deryik dedi ki...

peki efndim, ayarlarız madem :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker