5 Mayıs 2007 Cumartesi

süp

ve benim bu blogun satır aralarında gizlice özlediğim, yaşımın yarısı zamandır algımın yarısı olmuş insan bi sürpriz yaptı ki... ikimize de çok iyi geldi sanırım. benim aklımdan geçeni o hayata geçirdi. kısa bi cümleyle, en içten en diyemediklerim biriktiğinde... insan heralde yaşlandıkça çocukken gerçekten arkadaş olabildiği insanların değerini anlıyor galiba.

hani atmak istediğiniz adımlar varsa aklınızda falan, buyrun burdan. şimdi ben tekrar nick carter'a övgüler düzüyo gibi yapıcam her şey çok güzel olsun diye.


fonda suede- beautiful ones.

not: deryik bi anda bakkalda ne buldu? eti browni!!! fiyuu...
not 2: deryik niye az yazıyo, çünkü çok okuyo.

6 yorum:

Tugc dedi ki...

insan cocukken daha mutlu.. ne guzel .. ve tahmin edildiginden cok daha iyi secimler yapiyor aslinda.

Peanut Butter and Black Coffee dedi ki...

:) arkadaşın iyi güzel de, türkçe dilbigisi biraz kötü herhalde :D
fonda bi de athena istiyoruz, ilk albüm.
okuyoruz "efem" :)

deryik dedi ki...

tuğçe: valla çocukken seçim yapmıyoruz ki, en iyisi neyse o oluyo galiba.

peanut butter and black coffee: ehehe cümleyi 3 kez okuyup "e hani nerde sorun" diye boş boş baktım. mühim olan mesaj yahu :) plastik sandalyeler üzerinde athena konseri :P

Adsız dedi ki...

Son yirmi yıla "darbe"sini vuran söyleyişlerden biridir "solu birleştirelim" . Sol birleşme adına, "çiftleşe" dursun; ben - yirmi yedi yıllık- kısa hayatımda anlam veremediğim sözler listesine bunu da ekledim.
Her bahar insanlar aşık olmuyor, solu birleştiriyorlar. Eskiye göre bazı şeyler değişmedi değil hani: Eskiden kahve köşelerinde "monşer" amcalar birleştirirdi solu, şimdi de gençler, internette köşelerinde görmeye çalışıyor bu işi.
Ama ben anlamakta zorlanıyorum. Neden sol birleşmeli? neden "kurtuluş solda" ? ya da başka çözüm yok ?
Hepimiz Ankara' daki ve İstanbul' daki eylemlere, "demokratik halk tepkisine" şahit olduk; gururlandık, sevindik. Sürekli postal cilalayan, demokrasi dışı eylemlere çanak tutan; "Hasan Mutlucan TV' ye çıkıp, 'yine de şahlanıyor aman' diyecek" demogojileri ile insanları korkutan , kışla esanslı siyaset ile prim toplamaya çalışan bir partiden nasıl bir "demokrasi" beklentimiz olabilir ?

Bir de şu var: Solu toplasak ne eder ?

Bana kalırsa:
%11 + %7 = %12 Gibi, matematik kurallarına aykırı, bir denklem ortaya çıkacaktır. Sol birleşeceğine önce uzlaşsın.

* Bugüne kadar hiç oy kullanmamış, kullanmaya da niyeti olmayan birinin sözleridir.

deryik dedi ki...

semipolitik: sanırım bi üstteki posta yorum bu. işte ben de bunları demek istedim; ama tersten söyledim galiba biraz. solu birleştirme niyetim yok, hani kim sol ki zaten.

kurtuluş solda mı bilmem. sağda değilse soldadır mantığı galiba. ben yıkalım yeniden yapalım taraftarıyım aslında..

narsis dedi ki...

Valla ben Istiklal'in yollarini ikinci defa yikip yapmaya kalktiklarinda cok umutlanmistim bu senin dediginden de... Sonra boyle ohoo demistim. Ne bileyim. Oyle. Bu yorumu da hangi posta birakacagimi bilemedim, ayh dikkatimi toplayamiyorum.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker