26 Aralık 2009 Cumartesi

tos

evet aynen : tos tos tosardım. pof poooofff geçti 2 gün.

bi kere ben sakarım. hem de tezcanlı, işgüzar bi sakarım. havaalanı lanetim olduğunu da biliyorum. çıkış kapısından geçip arabaya binene kadar siz deyin bermuda şeytan üçgeninde kaybolma, ben diyeyim uzaylı saldırısı, her şey başıma gelebilir. 2007'de mi ne, şu aptal bavul taşıma trolley'sinin frenine parmağımı sıkıştırdım, tırnak düşüyodu nerdeyse, atele alındı yaz sıcağında. 6 ay mosmor kaldı ve şu an o tırnak diğerlerinden daha dar.

peki ben napmış olabilirim? tabii ki aynı parmağı ve yanındaki diğer 3 parmağı daha, bu sefer de araba kapısına sıkıştırdım. arkaya oturacak bi insan, neden açık olan ön kapının kenarına tutunur, üstelik önde oturanın kapıyı kapamak üzere olduğunu bilerek? öndekinin var gücüyle çektiği kapı, benim 4 parmağım ve "ELİİM!" çığlığı. deryik havaalanında 2. solak olduğuma şükrettim. hem allahtan, kapılar süngerli filan. o siyah bantları seviniz, yolmayınız, süper şeyler onlar. havaalanı reviri nerdedir, hemen buluveriyorum, kan çekiyo. buz kondu 45 dakika, toparladım. şimdi nazenin ve azıcık şiş halde sağ elim. ama iyi durumda, tırnaklar da cillop. hep de sağ elimin yüzük parmağı. kemiği kıramıyorum galiba, kırsam bitecek bu lanet.

onun dışında, antalya ve kemer hakkında hiçbir fikrim yok. karum'a benzeyen bi otelde kaldım. portakal ağaçlarına vuruldum, ama onu yapmayanı zaten vururlar. her şey dahil paketle gelmiş turistler gibiydim, bütün gün toplantı yapmış olmam dışında. dünyayı kurtardık geldik, dünyanın haberi yok. çarşaf gibi bi deniz vardı, mis gibiydi. sonra dönüş, sabiha gökçenden evime 20 dakikada gelme rekoru, güzel şeyler bunlar.

toplantının özeti: 8 aydır bi nevi klan, aşiret haline geldiğimiz 100-150 kişiyle şimdilik yollar ayrılıyor. sonra kısmen yeniden birleşecek. ben doğum tarihim yüzünden "genç katılımcı"dan "yuh ama küçüksünüz!"e terfi ettim. alışığım, olsun. çevre hukuku since 2006. hep bi şekilde teğetim kendisiyle, iyidir.

kış sezonu animatörlerinde bi hüzün var. hem asabiyet yapıyolar, dart oynamadık diye kaba etimizden şişlenecektik.

şimdi, atın ölümü arpadan olsun eğlencesi. çünkü bugün cumartesi.

2 yorum:

betsy dedi ki...

eğlenmeye dağıtmaya nerelere gidiyosun anlatsana..
sadece merak..
deryik napar ?
kafamda hayal ettim ama hayalim dogru mu ?

deryik dedi ki...

dışarı çıkacaktık güya, sıraselviler'e filan; ama çok yorgundum, evde kalıp içtik. hayal edileni karşılar mı bilmem :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker