7 Eylül 2009 Pazartesi

sıradan

galiba romatizmam var benim. bu yaşta bacaklarım uzuyo olamaz çünkü. ya da "en geç ergenlik" gibi bi jest ayarladı bünyem bana, bilmiyorum. ağrıdan baldırımı dişliycem yakında.

istanbul ve tabii ki bozcaadanın eylüle teslim oluşuyla, feribot seferlerinin pıtır pıtır iptaliyle, adada mahsur kalmaktan son anda kurtulan bir beyfendi yaklaşık bi saat sonra yanımda olucak. hihoyt. yani tabii tatilin yarıda kesilmesi kötü filan ama işte. birlik beraberlik vesaire sebebiyle bu da böyle iyi bi haber benim için.

sabah 8de toplantı olmaz. çok can sıkıcı. bugün ofise de sonbahar geldi. bence iyi, yağmur ferah ferah, toprak kokusuyla doldursun etrafı. yağmurluk tabii, mühim bi detay.önce sıçan, sonra da parmağını prize sokmuş iran kedisi gibi oluyorum yoksa.

insanın kendi evinin olması, yatağının olması, gidip çarşaf alması, çarşaf alırken yatağının ölçüsünü unutması, sonra resmen flashback yaşıyarak hatırlaması filan, güzel bi şi.

neyse.


resim 1- jelatin'in önceki fotodaki haksızlığa isyan ettiği, aslında tahta olmayan kolyeme iade-i itibar.
resim 2- şarap içemiyolarsa aslan sütü. en güzel akşam yemeklerinden birinden.

3 yorum:

damlo dedi ki...

büyüyünce ben de içebilecek miyim bu sütten? belki iyi bi çocuk olursam kim bilir :(

deryik dedi ki...

yeni rakı ben de içemiyorum. efe rakı yumuşak içimiyle "kadın rakısı" tam bence. yoksa bu da benim ahir ömrümde en fazla 5. kadehimdir.

kumru dedi ki...

rakıyı ben de çok içemem ama derim ki bir daha ki sefere rakı ve şalgam suyunu dene. öyle ferahlatıyor ki içerken.gnam gnam.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker