29 Ocak 2008 Salı

byzşrp

beni uğur gürsoy çizsin istiyorum. fırat'ın yanına çizsin hem de. olmadı korniş taşıyan adamın ikinci macerasındaki yardımcı kadın oyuncu oliym, replik de gerekmez. ama uğur gürsoy çizsin, hayat hep öyle anlarda sıkışmış, yuvarlak hatlı ve acı-tatlı olsun.

umut sarıkaya da olur; ama emin olamıyorum o kesin dalga geçer, şu ara kaldıramayabilirim. hatta tırsmasam kendimi emrah ablak'a havale edicem.

sormadınız, söylüyorum.

3 yorum:

gregor samsa dedi ki...

fırat' ın dışındaki karakterlerin sadece ayakları gözüküyor deryik, verimli bir çalışma olmaz sanırım (buradan fırat' ın hayali arkadaşına sabır diliyorum, zor iş onunki)
umut kadın karikatürlerinde pek başarılı değil, genel gözlem gücü ev kadınlarına yönelik olduğundan hamur işi açan, çamaşır yıkayan ev kadınlarını çiziyor. (efsane olmuş bir -trt2 gibi kadın- karikatürü vardır görmelisin)
emrah ablak bence uygun bir seçim değil.
uğur' un karikatürlerinde olursun ama. fakat uğur' un ana karakterleri hayatın yardımcı rollerinde oynuyor zaten. korniş karikatüründeki yardımcı kadın oyuncuyu istemene gerek yok.

Tugc dedi ki...

Hazin bi durum bu...Fırat falan bilememek.. Uykusuz ABD'de ne arasın.. Üff...

deryik dedi ki...

gregor:yok ama işte, yardımcı rollerdekilerin başrol hali onlar. ben onların da kıyısında olabilirim. yani ayaklarım gözükse de olur :) emrah niye olmasın ki?

tuğçe: yaşasın internet yaşasın google. fıratı kesin biliyosundur, hatta cidden hepimizin bi fırat dönemi yaşamışlığımız var çocukken. tanıdık yani :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker