21 Ocak 2008 Pazartesi

ta daa

her derdinize koşan blogır gururla sunar. ayar falan değil, tek klik:

henüz youtube'u hayatımdan atmaya hazır değilim diyorsanız...

tabii ki maksat dolaylamadan, adam gibi girebilmek... tabii ki maksat iletişim hakları. ama girmişken mesela dolapdere big gang- gimme hope joanna izleyin madem.

bi de keşke "naniik naanniikk" konulu bi video yapılsa, hepimiz çaksak 5 yıldızı. hani her yasağa karşı kırk takla atan bi millete de böyle basit bi yasak getirilmez ki... insan biraz yaratıcı olur. mesela gökçek karşıdan karşıya geçilmesin diye 2 sıra beton kalıp dizmişti kızılay meydanına, yine de aştık icabında. kitapları yaktınız, yine okuduk. konuşma dediğiniz diller, inanma dediğiniz inançlar, reddet dediğiniz cinsel yönelimler, vazgeç dediğiniz her şey... her şey hala burda. bu ne ki? peh. leblebi çekirdek. on farklı yöntemi o saat internete düştü zaten.

sahi yaratıcılık demişken, yasakçı zihniyetin yasaklarda yaratıcılığa ihtiyaç duyması ne trajikomik di mi?

ve biz sevmediğimiz şeyleri, duymasını istemediklerimize yasaklıyoruz hala. türkün türke propagandasında bi adım ileri gidemedik. sen ben biz görmüyoruz, yine o video orda. ne anladım yani? youtube'u caydırıcam diye vatandaşının haklarıyla zırt pırt oynayan bir hukuk devleti hali.

hani şey gibi.. çocuğun bi küfür duyup tekrar eder, bağırıp çağırırsın. zannedersin ki artık akıllandı, bi daha küfretmiycek, bilmeden söylemişti. hayır, çocuğun sadece artık senin yanında küfretmemeyi öğrendi oysa... ve o küfrün ne demek olduğunu yine küfrü ilk duyduğu çocuğa soracak. maalesef.

6 yorum:

gregor samsa dedi ki...

allah senden razı olsun ( ne demekse) IP numaralarıyla uğraşacak hiç mecalim yoktu.

Adsız dedi ki...

Kesinlikle Deryik'cim yasak yasak nereye kadar bu arada ben de dün yazöıştım 3hhareketi sitesini de istersen ekle yazına protesto düzenliyorlar bilgine!

divadeiwob dedi ki...

bak şimdi blogger'ı da kaparlar deryikçim : ) (korkak amarikalıyım)

Yes Master Jedi dedi ki...

haha süper. bunu görünce aklıma pepsi cola geldi, fanta geldi, gazoz geldi.. yani birilerine ders olmuştur heralde kibarca :D.. yasakmış al sana yasak

Adsız dedi ki...

http://www.milliyet.com.tr/2008/01/22/yasam/axyas03.html

mermaid dedi ki...

http://www.unblockall.net/


hihiiho

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker