16 Ocak 2008 Çarşamba

tersim pistir x 9

"kadınlardaki 9 nefis nedir" diye gelen insanlar var bu bloga. di mi yani, ortaya bi laf atıyosunuz, açıklayın tek tek. ama açıklayan yok, bari ben izah ediym... zira halkım tek tek tanımak istiyor bu nefisleri, ciddiye almış o lafı yani, karısını iş hayatından niye men etmesi gerektiğini detaylarıyla öğrenicek. zemberekli bebek olarak kadın... neyse konuya dönelim, gayet matematiksel bi şi:

7+2=9:
7 cüceler, prensesi öldürmeye kıyamayan avcı ve prenstir. hepsi erkek yani. öyle fena fikirli pambuh prensesler olarak hepsinin koynuna girmek istiyoruz, mümkünse hepsi beraber. ama işte gün 24 saat yetişemezsek 2 posta halinde. olmadı ek mesai.

bu cevap yetmediyse şunlar da var:

3x3=9:
mazhar-fuat-özkan, hasan-celal-güzel, hikmet-sami-türk'tür. 8er saatten günü paylaşırlar. yine hepsi erkek tabii. sırasıyla "lay lay lom", "takiyye" ve "adalet ataleti"nden sorumlular. arada sıkılırsanız birini bolulu-hasan-usta' yla değiştirebilirsiniz, en azından karnınız doyar.

1x9=9
seks. günde 9 kere bunu düşünür kadınlar. ama merak etmeyin, erkeklerle olanı düşünüp kendilerini cehennemlik etmezler. kadın kadına seks diye bi şi de henüz literatürde olmadığından, cinler padişahıyla yatar kadınlar.

9x1=9
9 nefis aslında 9 canlı bir kedidir. öldür öldür bitmez. yine dirilir. merak kediyi öldürür ya, 9 kere öldürmesi gerekir. haliyle meraktan olmuyosa dayaktan... illa öldürmeli yani.

8+1=9
ahtopotun kolları ve başı. 7 göbeğinizi (ve sizi) yıkayıp yağlayıp ballamakla meşgul olduğumuz için gerekiyo kollar. o baş dediysem de neticesinde bi omurgasız beyni kadar, çok düşünmüyoruz, merak edilecek bi şi yok. hani ütü yaparken yemeğin altı tutmasın, aynı zamanda sökükler dikilirken cacığa kuru nane koymayı unutmayalım ve bu esnada annenizin takma dişlerini parlatabilelim ve çocuğu dövmeyin diye araya girebilelim diye, bazal bi beyin. haliyle bi de işte çalışmaya kalkarsak o beyin bulamaç olur, ondan engel teşkil ediyo 9 nefis iş hayatında.

11-2=9
a milli futbol takımı eksi sağ bek eksi sol kanat. adlarını sevmiyoruz onların. forvet mesela ama, bi fikret, bi sermet gibi... erkek adı çağrıştırıyo ya, hemen tahrik ediveriyo bizi. hop çift kale maç yapıyoruz 9 nefsimizle. hohoyt hem erkekler futbol sever, dünya yuvarlaktır döner, sevda yalancıdır söner.

5+4=9
hepsi artı spice girls. sarışının adı esmerin tadı. kızılın çili, siyahın beni. ister yabancı ister yerli. öyle bi seç beğen al.

900/100=9
eskiden 900'lü hatlar vardı. işte o, bölü yüz. yüzsüzüz biz. ondan.

daha da saçmalarım ama yeter.
hadi dağılın şimdi.
hem sekiz etti, bi hakkımı da bu lafı eden imama veriyorum.

6 yorum:

cansucuk dedi ki...

9 delik var sonuçta deryik.. Hangi birine sahip çıksın kadın, erkeksiz başına?!!

Adsız dedi ki...

süper ya dokuz aslıonda kapak:))birde bu bloğa göz at derim süper...http://biyonikkedi.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

deryik, süpersin :D

Dilara dedi ki...

beybbb çok çılgınsın!
yok artık : )

deryik dedi ki...

cansucuk: hımm evet bu da mümkün hesaplama sırasında :)

isimsiz: bildiğim bi blog, teşekkürler.

gülin &lavender: öptüm sevdim sizi.

Ms.Petite dedi ki...

çok pis olmuş hakketen:)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker