19 Haziran 2007 Salı

gırrrr

efendim sabah "doğuran vatoz" haberine tahammül edemeyip üye oldum milliyete. an itibariyle milliyete yaptığım iki yorumun da yayınlanmadığını gördüm. merak edene özetle konu şu:

vatoz doğuramaz; çünkü o bi balık. köpekbalığı ailesinden olduğu için yumurtasını dışarı yumurtlamıyor, yavru yumurtadan çıktıktan sonra annenin vücudunu terk ederken doğum anıymış gibi dursa da, balıklar doğurmaz! haliyle "hamilelik süresi" de olamaz! yine aynı şekilde yunus ve fok da balık değil memelidir; çünkü doğururlar. ilkokul biyoloji bilgisi bu.

ayrıca "tesettüre tangalı taciz" haberinde (bir KADIN tarafından hazırlanan) tarafsızlık ihlali var, sanki tangayı giymiş tesettürlüleri kovalıyolarmış gibi hazırlanmış haber, oysa tangadan rahatsız olma durumu var sadece... zira o bir harem-selamlık uygulaması yapan otel. üstelik tangalıların iskeleden zorla uzaklaştırıldığı düşünülürse, taciz maciz yok ortada.

hmmm anlaşılan milliyete "bu haber yanlış, bunun başlığı taraflı ve habere uymuyo" dediğinizde yorum yayınlanmıyor, evet... denedik gördük. öte yandan "off o mirasyediler paralarını benimle yesinlerrr" gibi salyalı yorumlar yapmak isterseniz, buyrun.

siniiiirrrrrrrr oluyorrrrruuuuummmmmm!!!!!!!!!!!!

9 yorum:

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

bak bende sınır oldum sımdı

narsis dedi ki...

Ben Jelatin Hanım'a da, sana da bakıyorum. Sonra bir de Milliyet ve Hurriyet'in sitelerine bakıyorum. Toplamda ilk ikide geçirdiğim vakit daha sağlıklı, diğer ikilideki vaktim ise ağırlıklı olarak ömrümden çalıyor. Tebrikler, tebrikler.

Emir Bey dedi ki...

deryik hanım,
en iyisi siz kendiniz haber sitesi açın, haberler her yerde aynı olsa da sizin sitenizde yorumların demokratik olacağına ve herkesin haddine düşen cevabı alacağına dair bir sağlam bir inancım var !

narsis dedi ki...

Ahaha ayh bu arada durumun vehametine kapılıp gülmeyi unutmuşum.
Ahahaha... Gazetenin haline ağlamayı bırakıp bir dakikalık kahkaha tufanına davet ediyorum sizi.

Vatoz doğuruyooooor, yetişin.

Tugc dedi ki...

Aaa lütfen bas1n özgürlüü bu iste..Öyle kafaya göre yay1nlar kafaya göre yay1nlamaz. Biz buna bizim bas1n1m1z1n özgürlüü diyoruz :)

Murat Ali Seven dedi ki...

meraba deryik abla. ben de vatoz doğurmaz diye biliyorum ama doğuran akvaryum balıkları da var. lepistes mesela, ya da moli, yahut plati.
asıl meselete dönersek gazetelerin internet sayfalarını hiç mi hiç beğenmiyorum, onu da söyleyim. hoş, basılı halleri de pek işe yaramaz ya.

bir de şunu diyeyim: profildeki kafanın görünmediği etekli resmin süper bir karizma sağlıyordu, bu da güzel gerçi de hani gülünce korkmuyoruz, oysa ben deryik'in blogununu ciddi bir tavırda korkarak okurdum hep.

deryik dedi ki...

aqua: valla bana bolca oluyo bu ara :S

narsis7ekho: ehehe mersi efendim, ise yariyosam ne guzel. bu arada "vatoz doguruyor yetisin" kisminda bi kez daha eglendim :P

emir bey: cok tesekkurler de, o sinir yok bende. jelatin yapar belki onun sinirleri daha saglam duruyo benimkinden.

tugce: goreceli ozgur basin. agos fasulyeden basin oluyo maalesef.

orhan kuskulu: lepistes falan da kopekbaligi ailesinden, yumurtluyolar aslinda ama yumurta vucudu terk etmiyo iste, anlattigim gibi... doguruyomus gibi duruyo.
bi de aman korkutmiym efendim, bu blog karamsar olsa da guleryuzlu olmayi tercih etmekte :)

Adsız dedi ki...

basın özgürlüğü değil bu. basın özürlülüğü!

turuncu dedi ki...

işe bak, hurriyet kadın teşhirine son veriyormuş, devrimmiş bu!

link

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker