29 Ağustos 2006 Salı

vizeeeaa

Divadcığımın tepkisine yakın bi tepki vermek üzereyim: pasaport bugün sefarete teslim edildi ,yarın eşşşeeekkllerrrr gibi kapıma gelecek. Nıhahaha. Sonra 6 kere yatçaz kalkcaz, deryik gidicek yaban ellere. Hulusicim karşılıycak belki beni. ordan da yazarım elbet. Bağlantı vs işlerini bilmiyorum gerçi yurttaki.

Hangi yurt olduğunu bilmiyorum ki zaten.
Derslerimi de bilmiyorum.
Kasaptan kıyma alabilecek miyim , bilmiyorum.
"pilavlık pirinç" nasıl denir, bilmiyorum.

Hatta düşündüm, hazırlıkta bi çaba öğrettikleri onca sebze adını da hatırlamıyorum. İş zor sanki. Bi ben değilim bunları yaşayan, hallolur elbet. "aslında zor değil" diyoruz burdan evet. Mutfak kabusu ben dolma bile yaptım, her şey olur yani.

ehehe annem bavulları seyrediyo şu an- o kadar boşlar ki :) içine girecek her şey yatağa yığıldı. ütülendi temizlendi. bugün bavulları kapayıp kapıya koysam annem rahat bi nefes alıcak; ama insaf 1 hafta var. Deryik ne zaman bi hafta öncesinden hazırlandı? Hiçbi zaman. e yani o zaman...

Pekiiiiiii salı gecesi nedir? Manhattan gecesiidiiirrr... Ankara'daki yegane kavalye kimdir? Ersin the lise yadigarıdııırrr. Hadi o zamandır gece olsunduurr.


4 yorum:

Parizyen Ay Lambasi dedi ki...

deryikcim, markete giriyorsun, paketlerin ustundeki fotolardan anlamaya calisiyorsun nedir ne degildir.

sonra "bana bi amsterdam bileti lutfen" demeyi ogrenmelisin havaalanina iner inmez. bu cok elzem.

(defter isterim defter, doymaz gozum, bir defterim bile yok, hopbidi hopbidi oynayalim kiz, gelgitlerdeyim, gelirim giderim. hatta gidiyorum. kocaman operim, iyi yolculuklar sana cunku ben buralarda olmayacagim 5 gun boyunca. habersiz birakma)

deryik dedi ki...

varış amsterdam, ordan geçicem la hey'e. Paketler falan da kar etmez bana, öyle bi mutfak özürüm var :( 5 gün? oo çok uzun 5 gün sonra benim uçağıma 2 gün kalmış olucak :) iyi yolculuklar sana da..

divadeiwob dedi ki...

ya ben de gelirim. schipol dedigin nedir deryikcigim, senden daha mi degerli? a aaa!!!

tabi postayla yollanmasi daha sahane, ayagina kadar geliyor... cok isterim aslinda kimse tasimasa o pasaportlari konsoloslukta isguzarlik isiyle ugrasan insanlar getirse kapiya, ben de onlara 50 kurus versem "git kendine sakiz alirsin bakkaldan" desem.. ahh ahh... sakalimiz yok ki deryikcigim bir agirligimiz olsun...

deryik dedi ki...

divadeiwob: teşekkürler efendim çok incesiniz :) Ben aslında taa hollanda'dan kalkıp getirmelerini isterdim, o göçmen bürosundakiler getirsin. altın bi tepsi içinde ve ağızlarında içinde yumurta olan bi kaşık taşıyarak... evet evet.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker