4 Ağustos 2006 Cuma

yok mu bi centilmen mösyö, bi koşu alsın gelsin?

Bugün çok sevgili Marilyn Monroe'nun ölüm yıldönümü, kendisini sevmeyenler derhal bu blogu terk etsin. Neyse, Paris'te bir sergi açılmış, Marilyn'in ölümünden önce yaptığı son çekimin, çok az yayınlanmış fotoğraflarından oluşan. Bert Stern tarafından çekilen bu nadide fotoğraflar, bu "Son Seans", ilk defa Vogue'da, Marilyn'in ölümünün ertesi günü yayınlanmış. fotoğraflar aslında 2571 adet; ama Stern zeki adam, taksit taksit gösteriyo; şimdi sıra 59 tanesinde.
Serginin beni benden alan yanıysa o fotoğrafların katalog halinde salon girişinde satılıyo olması. 59 fotoluk o katalog şu an benden çoook uzakta.
ühühühü.
not: "nayır nayır, Deryik'e kıyamam" derseniz eğer, sergi 30 ekime kadar açık. aklınızda bulunsun. kargo ücreti benden :)

6 yorum:

Emir Bey dedi ki...

paris e gidersem şayet sergi bitmeden alayım size bir katalog :)

deryik dedi ki...

işte ancak bir paşadan gelecek kibarlık :)

Parizyen Ay Lambasi dedi ki...

hatun, neden soylemedin bana? gecen hafta gittim ben o sergiye.
neyse 10unda tr'de olucam, getireyim sana katalogundan.

deryik dedi ki...

ay ay katalog :) cidden miii :) 10unda mıı :) sorun olmiycaksa eğer, arsızca, şımarıkça isteyebilirim evet... ne kadar kalıcaksın burda? ay işte ben elin fransız mösyösünden yardım bekliyorum bi de, kapılar gibi alumni yollamışız halbuki parise :D

Parizyen Ay Lambasi dedi ki...

:)
sekerim ne demek, gidip bakicam bu katalog meselesine. degiyor ise, ise yarar biseyse alicam. ben sergiye gittigimde gormedim katalog filan ama sergi bir harika.
ahah catlatmak istemem tabi

deryik dedi ki...

sergilenicek yaklaşık 2512 (2571-59) adet kaldı galiba.. geri kalanları yakalarım inşallah :)tekrar teşekkürler:)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker