1 Ağustos 2006 Salı

TATATAAMM - AÇIKLIYORUM KOŞUUN!!!

özgeciğimle konuşurken bir kez daha hatırladım, sizinle paylaşmazsam olmaz tabii ki.. yeni yüzyılımızın en büyük insanlık hizmeti, Carol Bolt'tan:



Cevaplar Kitabı
ve
Aşk ile İlgili Cevaplar Kitabı




yazar aynı. kitap formatı da aynı. Ben ilkini daha çok beğendim. Her sayfada tek bi cevap yazıyo. mesela: "evet", "zamana bırak", "iyi düşün" vsvs. elinizi kenarında gezdirip sorunuzu düşünüyosunuz, bi sayfa açıyosunuz ve hop! cevap hazır. biraz fal gibi ama kesinlikle daha eğlenceli ve hatta bazen korkutucu olabiliyo, uyarırım. yani "lan carol lan.. korkutma laann" demişliğimiz mevcuttur. Kendinize almıyosanız dahi, bilin ki harika bi hediye oluyo. özellikle de kafası karışık kızlara, hep soru soran, "her şeyi bilmek isteyen"lere. ben alıcam kendime nitekim :)

Tam bir başucu karakaplısı :)

özellikle bir sürü sorusu olup da cevabı bulamayanlara...

sizin için edit: tabii ki L.İ.N.K kısmına deneme sürüşü için carol'ı koydum. bunun film replikleriyle cevap veren versiyonu da varmış henüz Türkiye'de görmediğim... onu beklemekteyim. Deneyin gençler, her şey sizin için.

10 yorum:

yetersiz veri dedi ki...

ben göz attım ve tırstım bu kitaptan... eğlencelik olarak alınabilir ama hayatınıza yön verecek kararları aldırmayın buna.

divadeiwob dedi ki...

cevapların doğru olduklarına eminim. peki ya sorular? ona doğru sorular sorduğundan emin olabilecek misin? Yanlış soruların doğru cevapları olmaz çünkü...

Emir Bey dedi ki...

proficency yi geçcem mi demiştim olumsuz yaklaşmıştı bana ben de amaaan ne halin varsa gör diye bırakmıştım :)

Ozge dedi ki...

Derya gecen gün kitapçıda gördüm ve denedim. 3 soru sordum ve cevaplar karşısında dumur oldum! Tesadüf olayını aştı ve korkmaya başlayıp bıraktım kitabı ahaha

deryik dedi ki...

yetersiz veri: yok o kadar komplike sorularda zaten vasat cevaplar veriyo kendisi, "iyi düşün" gibi :)

divadeiwob: hımm bu da doğru tabii ama yanlış/doğrudan ziyade aciliyet sırası gözettim ben şahsen

emir bey: yok bak bu hayati şeyleri sormiycan, light takılıcan biras

özge: carol seni seçmiş ne diym. saykik kendisi biraz :P

Aleksi dedi ki...

ee, bence bu kitap satmaz çünkü google vardır. Her türlü soruyu google a rahatlıkla sorarsın. Hem de google neredeyse bedavadır.

vintage biscuit dedi ki...

:)nasillll naSILLLLLL

deryik dedi ki...

alx: ama google bazı cevapları senden önce eliyo, onlar arasından seçiyosun. burda hepsi var. hem bu daha mobil.

vintage biscuit: yaa yaa süper di mi? gavur yapıyo, ne diym :)

Aleksi dedi ki...

deryik, şimdi bu kitap ingilizce yaa, soruları da ingilizca mi sormak lazım.
yani mesela ben türkçe soruyom, "the answer may come in another language" diyor. çünkü ben soruyu türkçe soruyorum. acaba diyorum, ingilizce sorsam daha mı efficient kullanmış olurum. Optimum noktası nedir bunun. Benim için bir türev alıp hesaplarsan çok sevinirim.

deryik dedi ki...

valla normalde soruyu düşünmen yeter ama koca carol türkçe düşündüğünü sezmiş olabilir. saykik kendisi, uyarmıştım :P bana da "senin cevap bizi aşar orijinal kitaba bak bi" falan diyo. türev mürev işlemez carol'a, boşa çaba :P

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker