21 Ağustos 2006 Pazartesi

PMS

Biri gelse, "deryik günlük hayatında ayağına dolanan, başına dert olan, bööle lüzumsuz, olmasa da olur bi şi seç, derhal yok edicez" dese...

ne trafik, ne manikür, ne erken kalkmak, ne de dağınıklık (ki bilen bilir, güçlü bi aday)...

PMS derim PMS.

6 yorum:

uykusuzadam dedi ki...

biz erkeklerin bile merak ettiği o büyülü deneyim, bir başka canlıyı içinde yaratma deneyimi için bir bedel olarak düşünsek, hafifletici sebep sayılır mı ? :)

deryik dedi ki...

uykusuzadam: kardeşimin dediği gibi "ne yani, her ay doğurmamız mı lazım?". bi ömre taş çatlasın 18 çocuk girdi diyelim (yuh). 18 ay bir buçuk yıl yapar. hafifletmiyor beyler hafifletmiyor :)

Aleksi dedi ki...

deryik, ne diyorsun sen?
Ağzın ne diyor senin?
:-)

deryik dedi ki...

alx: valla diyo bi şiler. çarpıyo bölüyo, çok da mantıklı buluyo :P

Aleksi dedi ki...

o deil de, bi keresinde x-files da mulder insanı, enteresan bi şekilde bi cinle karşılaşmıştı, cin bunu 3 dileğini yerine getirecek tabi haliyle. Bu cin daha önce kimin 3 dileğini yerine getirmişse o adamın başına büyük felaketler gelivermiş. Çünkü hep kişisel, bencil dilekler dilemişler. Tabi dilek dilerken bir de yanlış kelimeler seçince veya eksik kelimeler kullanınca başlarına gelmeyen kalmamış. Mulder insanı da bunun üzerine "işte ben herkes için bi dilek şeyetcem" diye "peace on earth" istiyor. Haliyle cin dünyada peace sağlıyor, tabi mulder insanı dışında insan kalmıyor dünyada. Sonra ortaya çıkıyor ki aslında mulder peace on earth isterken bilem kendi bencil istekleri için dilek yapmış. Yani bu uzun kıssadan çıkarılacak hisse şudur ki, eğer bir dilek hakkın olursa "PMS mi yok et" gibi bir dilek çok zararlı olabilir, maazallah o anda erkeğe dönüşürsün. Bi de tabi zamanında kendi bloguma yazdığım "üç dilek hakkınız: S.S.S." ye de tekrar göz atmanı tavsiye ederim. Link veremiycem ama sen obarey arşivinin nerde olduğunu biliyorsun zaten.
Evet, ne diyorduk. Ha, kendine iyi bak. Evet.

deryik dedi ki...

o yazıyı hatırlıyorum. erkek olmak çok mu kötü? :P insanoğlu işte, istiyo mütemadiyen. dileğimi yerine getiricek biri de yok zaten. sci-fi alemlerden dilekler bunlar... erkeğe dönüşmeden, böyle uzun, paragraflarca ifade ederim ben kendimi. açıklarım. ayarlarız bi şiler :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker