31 Ağustos 2006 Perşembe

karmaşa

kuaföre gittim saç kestirmeye. vazgeçip düz fön çektirmeye karar verdim. şu an kafamda gördüğünüz üzere binlerce minik bukle var.

7 yorum:

Dilara dedi ki...

vaaaov:]
benim de saçlarım kıvırcık.
sen düz fön çektirdin de sonradan kıvrılmadılar di mi bu kadar düzgün:]
neticesi hoş olmuş bence. saçının rengi de takdire şayan.:]

deryik dedi ki...

lavender: benim saçım şekilsiz dalgacıklarla çevirili aslında. düz fön derken bi baktım kuaför maşayı ısıtıyo, gerisini hatırlamıyorum :P kendi rengi efendim, teşekkürler :)

Burcuk dedi ki...

aa ben de tam rengini sorcaktim:) supermiss:))

Deryik ne zamandir yazicam aklimda da firsat olmadi, heh dicem ki Hague'da kaldim bu sene 2-3 gun, baya sirin bir yerdi:) Umarim cok iyi gecer bu sene! Gitmeden once aklimdayken soyliyim dedim (hos bilmiyorum sen belki coktan gidip gormussundur:))

deryik dedi ki...

burcuk: teşekkürler :) maalesef la hey'i önceden gidip görmedim; ama gidenlerden tecrübe toplamaktayım :) bu arada foodies olarak benim orda hayatta kalmamı sağlayacaksınız bu gidişle, uyariym :)

Gozde-birtatlikasigi dedi ki...

çok güzel olmuş saçların...kızılcık marmeladı deneniyor, gönderirim güzel olursa:)

deryik dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
deryik dedi ki...

lizzle: teşekkür ederim efendim.. yorum hata verse de geliyor moderation için, sorun yok yani :) baskı sonucu annem de yaptı kızılcık marmeladı. senin de eline sağlık ve afiyet olsun, seninkinden de yiyebilirim üstüne :) [bi cümle düşüklüğü oldu ilk yazdığım cevapta da, düzeltip tekrar yazdım]

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker