23 Ağustos 2006 Çarşamba

görmemişin rötarlı tatil fotosu

Yalıçiftlik denen güzide beldeyi abla-kardeş sizinle paylaşmakta beis görmemekteyiz. Torba'ya çok yakın olduğu için maaile günübirlik gideriz. Club Med'in hemen yanındaki "mustafa deli ağa'nin yeri" adlı salaş, boş, rahat ve ucuz mekan. Akşamları şarabını kapan sörf ve katamaran yorgunu fransızlar club med'den buraya gelip mehtap keyfi yapmakta. bol dalgalı, bol kalamarlı, her zaman ördekli ve köpekli eğlenceli mekan. Mustafa Bey de enteresan bi karakterdir zaten.
Türkbükü'nün sintineli denizinde debelenen kokoşumsulara selam ola, mis gibiydi valla yalıçiftlik. Bodrum'a gelip çıstak eğlence dışında bi şi arayanlardansanız, aklınızda olsun, yarımadada belki de bodrumun 70lerdeki halini hala yaşatabilen nadir yerlerdendir. Hemen yanıbaşında minik bi tersane de var, şanslıysanız teknelerin denize indirilişini seyretmek mümkün.
"Torba fotoğrafı niye yok" derseniz.. bilmem, yalıçiftlik olsun bu sefer.

4 yorum:

Parizyen Ay Lambasi dedi ki...

tatil yapamamisligimin verdigi kederle, kiskancliktan kudurabilir, hollanda konsoloslugunu arayip bu kizi gondermeyin, calismayip tatile gidiyor diyebilirim. yaparim, cok pis bi insanim =)

deryik dedi ki...

çok geç çok geç, vizem geldii :)

Mert dedi ki...

kardesinin pozu cok orjinalmis, guzel bi yere benziyor yaliciftlik

deryik dedi ki...

mert: "kumları savuran kız"pozu o :) yalıçiftlik kışın hayal edilesi bi yerdir, sessiz sakin.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker