4 Ağustos 2006 Cuma

adetim diildir ama...

yapıcak bi şi yok, bayıldım şarkıya, diline daha doğrusu. Loituma- Leva's polka. fince denen hani şu "linguistik akraba" dili bi kez bi duyun. Daha önce bi balık lokantasında yan masayı 3 saat kadar dinledikten sonra çözemeyip "nerelisiniz siz ya ne bu dil?!" demek gibi bi anım var. böyle kelimeler bi slav dili/ almanca, melodi italyanca... neyse, benim yazıcaklarımın göstericeklerimin hepsinin burda yapılmışı var, yorumlara aldırmayın, grubu dinleyip sözleri bi okuyun. hatta karaoke seven arkadaşlarınızı gaza getirin, söylesinler :)

not: sıpeşıl tenks tu alx the eşek - kendisi vizyonumu açtı Loituma ile, fikirbabasıdır yani :P

5 yorum:

divadeiwob dedi ki...

ekzoz, egzost vs gibi bu şarkının adı da problemli, benim bildiğim "Levan's Polka" ve "Ievan's Polka" isimlerine bir yenisi daha eklenmiş. Yok mu artıran?

Aleksi dedi ki...

alx - the eşek ne yaa :-)
deryik, komiksin vesselam (şimdi burada bir elini göbeğine diğer elini ağzına koyup kopmamaya çalışan bir smiley hayal et)

deryik dedi ki...

divadeiwob: doğru, fincesinde Ievan geçiyo, ingilizcesinde Levan. Çoğu finli de "kardeşim Levan diil Ievan" diye isyan halinde. bu bi nevi michael- mikail vakasıdır zannımca, fincem ii diil pek ama :P ama eğlenceli di mi :)

alx: e napiym obarey'i kapadın, bu katkıyı yapan insanı L.İ.N.K kısmında anca eşek olarak görebiliyoruz :P

Aleksi dedi ki...

deryik, eşek türkçe bi kelime takdir edersin ki. The eşek ne yaw. "The eshek" olsa yine neyse. Aha ahah.

deryik dedi ki...

alx the obarey olmadı ya, ona şükret sen :P

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker