13 Ocak 2010 Çarşamba

hep batıya giderek doğuya ulaşmak

severim ben bu lafı. tersine tersine ve hop bi bakmışsın: mersine. çok mümkün.

bu minvalde aldığım karar: kendimi el işine vurucam. bu benim bu blogda heralde 100. kez aldığım "kendimi el işine göz nuruna vurma" kararım. kutlu mutlu olsun, ama bu kez cidden yapıcam. bakınız birazdan gerekli malzemelerin listesini çıkarıcam filan.

ayrıca bugün ofiste, dolap kulbu süsü olabilecek boncuklu bi şi ile tee japonyalardan gelmiş, yelpaze formunda bi kartpostal benim oldu. gün içi hediyeleri serisi. öyle gaza geldim galiba, tam hatırlamıyorum. sonra oturup belediyelerin dikiş kurslarını araştırdım. tabii websitelerinde yeterli bilgi olsa kafamızı kırardık, telefonla öğrenicem. neyse, sizleri hobimle germeyi hiç istemem, birikmekten taşan "belki bi gün" dosyam var bilgisayarda, ona el atıcam. elbet yakında.

malzeme zor kısım. mesela kağıtçı açılabilir. hollandada yurduma yakın 2-3 tane vardı. tip tip bissürü kağıt. tamam lüks gibi geliyo kulağa, biliyorum. hem "görmemişin desenli a3 kağıdı olmuş, poster niyetine asmış" da bendim. ama nasıl güzeller yarabbim, kalını, incesi, yumuşağı, dokulusu, desenlisi. burda ara renkleri bile olmayan elişi kağıtlarından sonra, origami delisi olmuştum oralarda. onun gibi bi şi işte. burda da vardır belki kimbilir, ama yaygın değil işte pek. öyle seçenekler DE olsun. bi tek onlar değil, bi tek renkli ve dokulu kağıtlara odaklı bi hayat değil, ama o da olsun. içeri girip okşayalım, çıkalım.

ama şu an başım öyle bi dönüyo ki... fıldır fıldır. vihuhuhu.
yine de ben ve çamaşır suyu, iş başında oluciiz yoksa sıkıntıdan patliyciim. nihahaho.


şekil 1-a: üstümde parçalanana kadar giymeye karar verdiğim etek. haki.

not: daha da light konular bulup yazıcam, söz. özellikle iç bayan konuları seçiym diyorum. manikürcümle (olunca yani) ideal tırnak şekli üzerine yaşadığımız tartışma, ayakkabımın topuğundaki çizik hakkındaki üzüntülerim filan, hepsi aklımda, üzülmeyin.
cidden bu arada: geçici olduğunu umduğum bi hafiflik var üstümde. bkz. batıya giderek doğuya ulaşma meselesi. tüm gün gazete okuyup sonra boncuklara sarılarak uyumak. kedidir kedi. haftanın günleri yedidir yedi hatta.

3 yorum:

Damlo dedi ki...

manikür-cümle olarak anlayan ve devamında ne gelecek acabağ die vehmeden bi bünyeyim ben bugüne bugün.

Adsız dedi ki...

etek nerden yaaauu ?
tamam diğerler gibi olmayalım kabul de cok begendim napıyım :(
beto..

deryik dedi ki...

damlo: ezcümle manikürlüyüz hatta.

beto: yargıcı, indirimde.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker