30 Ekim 2009 Cuma

özür dileyememek

serdar bey özür dilemiş. tahminleri yanıltmayacak şekilde, özür dilerken "ben seni espriden anlayan zeki biri sanardım, ama anlamayıp üzülmüşsün, eh ben de işte efendi biri olduğum için, mil pardon" demeyi ihmal etmemiş. zeki olduğuna inanıyorum. ah monşer, zeka inanılacak bir şey değildir halbuki. ölçülen bi şi bi kere. "aptal olmadığını umuyorum" demek isteyip diyememek. laf sokmak isteyip imalanmalar. babası öğrettiği için özür dilemek. bu bile suni.

rojin de yememiş. yemez. eşkıya öyküsüymüş, kendi karısıymış. hahahah. ne güldük di mi sabah sabah? köpek-bebek örneği gibi olmadığını, hele hele irlandayla hiçbir ilgisi olmadığını biliyoruz. konunun açılımla filan ilgisi yok. konu yazamamakla ilgili ama naparsın.

hele hele lafı çevirmek için "bak bak karımla da bir örnek vereyim ihohohihoh" halleri sadece çok acıklı. alternatif olarak daha bi türk ama "şarkılarda kürt kadını" hülya avşarı seçmek, hülya avşarın "espriden anlayan zeki ve açılıma teğetliğiyle politik kadın" oltasına illa ki geleceğini bilerek seçmek... ah. aslında can havliyle ama zekice. serdar bey zaten aptal değil, biliyoruz.

bakınız ben burdan bakınca görüyorum zekayı. inançla ilgisi yok.
rojin-rana kıyasına gelince... rojin sizinle değil evlenmek, tokalaşmazdı bile sanırım.
haliyle fark var. ikisi de kadın, evet; ama insan olarak farklılar.
birinin karınız olması durumu eşitlemiyor. sadece sizin "karım benim namusum, bak rojinin namusuna laf ediyo olsam karımı cümle içinde kullanmazdım" çırpınışınızı seriveriyo ortalığa. yetmedi mi, kendi de seks kölesi olabiliyor serdar bey: zekası yetene bu bi espri.

100 kombinasyon yaratabiliriz tabii. rana serdarı kaçırmış, rana rojini kaçırmış, rojin beni kaçırmış filan. ama bunların hiçbiri ilk yazıyı nötrlemiyor. maalesef. özür dilerken kuyruğu dik tutmaya çalışmak hele.. yakışıksız işte. üslup uzantısı. "sen olduğun için değil, isimsiz bi kadındı bahsettiğim" lafı ise aslında özrü kabahatinden beter bi laf ama...
onu da sonra anlatırım.

bugünlük magazinimsi saçmalamalar kotası doldu.

5 yorum:

yass dedi ki...

yani herşeyi ben bilirim, benim bakış açım budur bu da sondur gibi düşünceyle böyle oluyor herhalde..

Damlo dedi ki...

Makul kürt falan. ayyh ne iğrenç bi uslup. tiken tiken oldum vallahi yazılarını okurken. haa bi de 'yayınlamak' da neyse :D

hep dedi ki...

:)) Yanmasın diye kazı çevirirken de bir yandan "kazdan seks kölesi olur mu ki, ulen yoksa kazı rana'ya mı pişirtseydim, pekin ördeği pişirmek köşe yazmaktan daha kolaydır herhalde" filan gibi "zekice" espriler yapmıştır bu kesin. Haklı çıktın valla, yukardan yukardan özür dilemiş:) İyi ki köşe yazısı filan okumuyorum, haberleri izlemekten de eziyetli bi iş olsa gerek.

Lollius dedi ki...

bu "özrü" duyunca aklıma fatih altaylı geldi. o da eşit derecede "zeki" ya hani, ben sonradan duydum bu olayı, üzerinde çıplak kadın resimli kol düğmesi mi takmış ne sonra soran kişiye "benim karım bişey demiyor, ben kadınları baş tacı ediyorum ondan kolumda" falan diye zırvalamış. ben de hepsini topluca allah'a havale edip uyumaya gidiyorum.

deryik dedi ki...

yass: dediği dedik, çaldığı düdük.

damlo: oralara girmiyorum artık :)

hep:o kadar tahmin edilebilir ki bu adam, sıkıcılaşıyor.

lollius: hahah, hatta kol düğmesini gösterip "haydi sor sor!" da demiş olabilir.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker