26 Mayıs 2008 Pazartesi

çok da fifi.

-bu bu nedir bu?
-tereyağ komutanım
-napıyoruz bununla?
-sırtımıza sürüyoruz komutanım
gerçeküstü reklamcılık budur.

şu an işimden o derece nefret ediyorum, o derece yorgun ve ağlamaklıyım ki arada gülümseten şeylerin olması "mutteşeeem" bi şi. hop düşünüyosun, hop gülümsüyosun. geçicek yakında allahtan. bitmeyen bi çan eğrisi gibiyim, çıkıyoooruuuz stresin doruklarına, son hız iniyoruuuz indiğimizi anlamadan ve hop yine çıkıyoruuuuzz.... ankara da bi sevimli, sürekli sağanak. kırmızı koltuk diye bi televizyon programı vardı di mi? ondan istiyorum ben. bi tane kırmızı koltuk. her iki yanından güneş alan ama. güneşli bi kırmızı koltuk evet. bunu istiyorum bi tek.


güney afrika'da kıyamet kopuyo bu arada. bi bakın haberlere derim. türkiye ve mülteciler konusunda ise bu yazı benim daha önce çarpık çurpuk anlatmaya çalıştığım şeyi güzelce anlatıyo: madagaskar, vatikan ve türkiye.



bugün yıldırımcım için naptın deryik? link verdim her zamankinden: LBGTT raporu . bu yazının yanında okunması gereken şey şerif mardin'in mahalle baskısı konusunda yaptığı daha detaylı açıklama. bu ara bolca düşündüğüm konu şu: iyi nedir pek düşünmüyoruz. bi cevabımız yok cidden. iyi "faydalı" olan değil, "hayırlı" olan da değil. "kötü olmayan" da değil.. neyse işte şerif bey daha iyi anlatıyo haliyle, ben sadece öööölece düşündüm. kötüyü düşünmekten iyiye sıra gelmemiş gibi sanki..

blogda yazdıklarımı otobüste ya da bi kıraathanede söylesem 301'den dava açılırmış hakkımda, bunu da bugün fark ettim. hatta ailecek davalıydık tahminen, en başta da Sabuş girerdi içeri, kendisi köşke komşu oturur da... haliyle "hedefe küfür" lüksü var. neyse, sivil polis manyaklığı işte.. jurnalci mi olduk polis devleti mi, onu seçelim bari. "örtmenim sigara içti!!! örtmenim polis kelimesini cümle içinde kullandı!!!".

bu iş çok zor be yonca bazen cidden.

6 yorum:

divadeiwob dedi ki...

toprağı bol olsun denir sanırım bu durumlarda

Tugc dedi ki...

Blogda yazdıklarımı filan düşündüm ben de bugün, anneme de dayanamayıp biri blogu şikayet ederse, hoop dava, hoop entrika, renk gelecek birden hayatımıza dedim.
Aklıma geldi de, benim ismim soyadım filan bile yazıyor blogda, o da daha güzel bir musamere olur, ailecenek izleriz.

ealkilicgil dedi ki...

Bir insan niye radikal okur?

deryik dedi ki...

divad: sade bi tören yapılmış galiba.

tugce: hımm evet ad-soyad kısmı biraz sorun olabilir ama kesin vardır senin adaşların, bulamazlar :)

metu26: hatta bi insan niye gazete okur?

ealkilicgil dedi ki...

Gündemi takip etmek için gazete okur.

deryik dedi ki...

aynen katılıyorum.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker