1 Mayıs 2008 Perşembe

hayırsız ebeveyn

ben oluyorum bu. ebeveyn de komik bi kelime, neyse.

blogcuğumun 2. yaşını hiiiç takmamışım. 25 nisan 2006 doğumlu nurtopum. geçen seneki şenlikli kutlamadan sonra bi hüsran yaşamıştır elbet ama yeni header'la az buçuk telafi için çabalıyorum. zira telafi mühim bi kurumdur.

2 yaşında evet. 2 yıldır aslında zor değilmiş gibi yapıyorum. ya da öyle olsun istiyorum. zor olmasın bi şiler... neler olduğu değişebilir. 2 yıldır çok konuşuyorum, gerçi bu yıl biraz duruldum. 772. yazıyı şimdi okuyosunuz. okuyosanız seviyosunuzdur gibi bazal bi mantıkla daha da çok yazıyorum. zaten yan odadasınız, şans eseri duyuyosunuz gibi de bi bahanem var. arada kendi kendime yazıyorum. falaan filan.

en sevdiğim blog anı da şudur: ben kendi kendime yazarım, not alır gibi. okuyanlar onu çok başka anlarlar; ama güzeldir o his. öyle anlaşılabileceğine ihtimal vermem, bozmam sürer... pek olmuyo bu. kendime şifreli yazıların dışardan belli olmayaşına sevinirim. sapıkça geldi kulağa da böyle yazınca. ama işte neyse, anladınız.

1 mayıs tarihli yazı böyle olmaz normalde bu blogda... hele yani, nerdeyse istanbul il sınırında hayatı durdurmayı görev bilenler, gaz bombasını "kahrol düşman al sana bomba" tadında atıp durdukça... günün anlam ve önemine dair bi şiler de elbet gelir benzer bi rötarla.

bu ara rötarın hiç de kötü bi şi olmadığına inanmaya başladım yan oda, üzgünüm. sizin de inancınız artsa iyi olur. acelemiz yok, aslında zor değil.

yan odaya da selam. bi kez daha.

5 yorum:

Tugc dedi ki...

Eger sen 2 yasina bastiysan, bu da demek ki,benimki de neredeyse 2.5 yasinda olmus. Ilginc oluyor farkedince, o zamandan beri konusup duruyoruz demek bu.
Neyse, sen susma Deryik, ben yan odadayim, odada yalniz olsak da, yanda hemen bi kapi calmalik birinin olacagini bilmek guzel.

1 Mayis'ta yazmamana sasirmistim ve gec kalsa da yazar nasil olsa diyordum, hakli ciktim.

Adsız dedi ki...

bencillik belki ama, "iyi ki doğmuş" demekten daha fazla, "iyi ki ben rastladım" demek geliyor içimden.
nice yıllara!

bi de ben, yan odada gibi değil de, karşında gibi hissediyorum, yüzüne bakarak dinliyor gibi...
ne bileyim ben...

(ve şüphesiz, 1 mayıs yorgunuyum)

Adsız dedi ki...

hadi yeni bişi yazmış olsun deryik diye dileyerekten girdim bloga ama son zamanlarda hiç bu kdr isteksiz gbi yazmamıştın, üzüldüm :(

deryik dedi ki...

tugce: kapı komşuluğu evet, güzel bi şi :)

inci: teşekkür ederim. yüz yüze de olur tabii, ama böyle olunca "hıh işte siz dinliyosunuz ben napiym" gibi bi bahanem oluyo.

gln: isteksizlik değil de yol yorgunluğu daha ziyade... ayrıca bunu bir "yazmayan hanım"dan duymak da ilginç oldu :)

Adsız dedi ki...

bence böyle bir bahaneye ihtiyacın yok.
anlatabiliyor muyum?

hatta korkuyorum, "ya blog'u kapatırsa bi gün" diye...

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker