31 Mayıs 2008 Cumartesi

haftasonu light konular

ankara sokaklarında 32 diş tekmili birden sergileyerek gezen kız bendim, benim.
amy winehouse sabah kahvaltıda dinlenince nedense neşeli bi şi oluyo.
herkesin kendine ait bir odaya ihtiyacı var ama bazen ille de sokak.
kapısı olan 4 duvar.

ankarada saklanan erguvanlar olduğunu biliyorum. botanik parkında özellikle. ama birey birey erguvanlar maalesef erguvanLAR olamıyorLAR. sayılmaz. fasulyeden mor onlar. evet ortada erguvan kalmadı biliyorum, aklıma geldi.

kardeşimle aynı beden olmayı seviyorum. "büyüyünce eşyalarıma dadanıcak" hayalim vardı, yaş farkı biraz fazla olduğu için yeni yeni oluyo anca. adet yerini bulsun diye şikayet bile ediyorum.

fena sevgi pıtırıyım. makyajdan tek göz şiş halde, saçım chow-chow ve elektrik verilmiş ahtopot arası bi yerde duruyo. ayak parmağımın çatlak olduğuna ve buz koyunca kaynadığına dair bi hikayem var, ona inanıyorum. patronum da beklediğim bilgiyi bugün verdi, her şey tamam.

rezzan kiraz dün yine akrep kadınlarını zodyak aleminin en fettan, en içten hesaplı, her daim PMSli manyakları olarak sunarken, bolca akrep metaforuna abandı. gözlerini hem açıp hem de devirerek "akrepp?? ve kadın??? ammman diyoruuğğm" dedi. bu sırada kabuksuz bi akrebin çirkinlik derecesinde savunmasız olduğunu bilmediğini fark ettim... ya da niye o kadar kalın kabukları olduğunu. konu yengeçler olunca "kabuğunun içinde altın gibi bi kalbi var" filan diyen bu ikiyüzlü astrolog aleminin "bi sonraki hayatımda ya bi akrep kadını olucam ya da bi akrep kadınıyla olucam" diye yeminler ettiğine eminim. bu nasıl bi tavır almaktır yahu. evet en kötü biziz geri kalan melaike. peh. 12 burç var diye şirinlere çevirmek neden? bu fettan şirin, bu evcimen şirin, bu romantik şirin, bu titiz şirin... sustum tamam, yazdığım konuya bak.

taksi çağırırken ".... sokağa bi lütfü" dedim. sustuk. sonra da "... sokağa bi araba, LÜTFEN" dedim. "geliyo abla" dedi. fonda annemin kahkahası çalıyodu.

değişmeyen gerçek:
ankaranın tek güzel yanı istanbula dönüş yolu.
daha da önemlisi: dönebiliyo olmak.

10 yorum:

merhababenszn dedi ki...

lütfü ye benden selam, shuffle da denk gelen amy winehouse a kahvaltımda ortaklığınıza teşekkür. ayrıca ne cici bir şeysin ulan gibi lakayt bir sevgi pörtlemesi de ekliyorum sona. -bizim buralarda pıtırlıktan pörtlemeye geçtik de-

divadeiwob dedi ki...

üzgünüm ama uzak durulası 3 burç var, sırasıyla. :

3- Balık (Sarı ikaz. 3 dakika süren düz siren sesi- hava saldırısı ihtimali)

2- Yengeç (Kırmızı ikaz. 3 dakika süren yükselip alçalan dalgalı siren sesi - hava saldırısı ikazı)

1- Akrep ( Siyah ikaz. 3 dakika süren kesik-kesik siren sesi - radyoaktif serpinti veya kimyasal silah uyarısı)

Kova iyidir, Koç iyidir, Boğa iyidir. Bu dediklerim kadınlar için tabi. Erkeklere giden en güzel burç ise elbette İkizler.

deryik dedi ki...

szn::) pörtleyelim hep beraber mütemadiyen o zaman.

divad: su grubu kadınları sizi üzmüş kuzum. "hava civa" bunlar diyor, ikizler erkeği gördüğü yerde kaçan astrologlar ve cafe kenarı kızlarından (ayay ikizler mi ammaan diyoruuzz) selam gönderiyorum efendim. "boğa iyidir"de öyle bi kahkaha attım ki namım yürüdü ev içinde.

Adsız dedi ki...

1 senedir 2 adet akrep kadınıyla yaşayan bir başak olarak: deryikcim maalesef sanırım galiba astrolog teyzeler haklı!!!

Tugc dedi ki...

Bu akrep nefreti niyedir anlamadım ben hiç zaten. Buyrunuz ben de "akrep".

Yalnız akrep-akrep oluşumu ve akrep-oğlak oluşumu tehlikeli oluyor. Koçlar pek sevimsiz bir de. Madem bize karşılar, merabalar geri püskürtmece.

Can sıkıntısı,sıcaktan eve kapanma haliyle, sevgiler sunmaca.

Emir Bey dedi ki...

ahahaha lütfü yahu !
bundan kelli lütfü diye çağıracağım takisleri sokakta falan lütfüüüü diye sesleneceğim ve eminim doğru vurguyla her taksiyi durdurabilirim, çok yaşayın emi !

Adsız dedi ki...

divad askerden yeni dönmüş galiba:)

divadeiwob dedi ki...

sivil savunma bunlar kuzum

begumgum dedi ki...

benimle yeni tanistiginda hemen burcumu sorup,sonra da "aaa akrep miiii,halbuki hic gostermiyosuuun!?" diyenlere gicik oluyorum..niyeki?nasil yanji hic gostermiyosuun?o ne demek! sana katiliyorum deryikcim,diger burclarin hic mi kusuru yok;peh! :)

Adsız dedi ki...

( Siyah ikaz. 3 dakika süren kesik-kesik siren sesi - radyoaktif serpinti veya kimyasal silah uyarısı)

hah ben bu ibareyi arıyordum kendimi burda buldum , özel teşekkürler (ingiliceden türkçeye import) ediyorum kalın sağlıcakla

(bu arada kesik kesik siren sesi duyulunca direk selavat getirmek lazım aslında)

(acayip bi blog muş tuttum ;) )

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker