6 Mart 2008 Perşembe

"save as" "farklı kaydet" demek diildir.

nefes alamıyorum. cümle kuramıyorum. kollarım dirseklerden hafifçe bükülü, klavyeye uzanmış halde asılı duruyo. bacaklarım sandalye bacağı, pek zarif kaba etim de koltuk pufu oldu. sürekli bi ctrl+s tiki.. bitmiyo. mail yazarken, msnde filan da. her şeyi kaydediyorum, güvenceye alıyorum sanki. adeta. oturduğum yerde eşya kaybediyorum, etrafı talan ediyorum, yine oturduğum yerden çıkıyor. parmaklarım pençe gibi. boynumu stresten kasıyorum galiba, omuz kaslarım filan, pıhhhlayan bi kedininki gibi. gözlerim timsah gözü. yaratık oldum. timsah. tismah. selim, ki kuzenim olur, hayvanat bahçesinde ilk kez timsah gördüğünde bana durumu "büyük komaman canacavcav" diye aktarmıştı. sürekli bi sayılar yazılar linkler yanlış yazılar yanlış sayılar yanlış linkler. içim kıyıldı ve yorgunum. yarın çevbakhukmüş'e gidicem. randevu için aradım, adam "gelirsin bakarsın, kimse varsa görüşürsün" dedi. durum bu mudur? olmasındır. neden arayınca hiçbi devlet dairesinde insan olmaz? olsundur. defne krep yapınca, onu tavadan atıp 3 kez çevirebiliyo. ben daha denemedim. fıldır fıldır çeviriyo. 10 saatte 4 kez ayağa kalktım. bilincim açık.

1 hafta süreyle dünya çok hızlı dönme kararı almış, bana söyledi. tutmasaydı düşüyodum zaten. ucundan yapıştım, uçuyoruz. sürekli duştayım. sanki su yorgunlukları akıtıyo.

yorgunum atam. şu yukardaki kızı da özledim. yüzüğü mor, belli olmuyo tam. suluboyayla ben boyamışım gibi olsun. puantist.

farkındaolmadanmodel: büyükmoryüzüklünaturakızı.

6 yorum:

Goddess Artemis dedi ki...

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

Murat Ali Seven dedi ki...

mereba. oturup durmayın, yazınızı yazın. kalkın ayakta yazın. iyi günler.

mermaid dedi ki...

Selam
ben o yüzükten isterim.
Yazının tamamını okumadan baktım yakından kesin isterim kesin isterim:)

jelatin dedi ki...

ne güzeldi. ankara'da sular kesilip duruyordu. ama güzeldi. stajım vardı, elim ekmek tutuyodu. cambo'da, süleyman demirel'in karşısındaki kebapçıda hunharca harcıyorduk. şam fıstık geliyordu masaya, karpuz sonra. pink elephant.

bir de akşam vakti güzel bir esinti oluyor ya bazen ankara'da. hafif serinliyor ortalık. bi' acayip.

deryik dedi ki...

artemis: teşekkürler sizin de efendim.

beyaz mantolu adam: üf yaa.

mermaid: aa bilmem ki ama nerden bulursun...

jelatin: ya ya ye koko cambooğ hatta :P bi daha bi daha. gel hele bi sen de...

Adsız dedi ki...

peki nedir "save as"? şudur: bi kere üç noktanın ağırlığı var, "save as" diil "save as..." yani diyor ki arkamdan bir şey geliyor diyor, sorun şu türkçede o "şey" arkamdan değil önümden geliyor, dolayısıyla üç noktanın da abuk bir biçimde önde olması lazım. yani "... olarak kaydet". gramere karşı olsa da, bence bu daha düzgün, mükemmel değil ama daha düzgün.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker