18 Mart 2008 Salı

deja

eveet yeni bir bilgisayar çökmesimsi durumla karşınızdayım. acil yetişmesi gereken işlerim varsa bilgisayarlar halimden anlayıp çöküçöküveriyolar. yazılar araştırmalar tokuşturmalar falan filan.... durdu hayat. neyse, bu sefer daha az hasarlı ve hatta, inanamıyorum ama, tamiri mümkün. teknoloji senden tiksiniyorum, on gönlüm olsa birini vermem; ama naparsın, kağıt üzerinde bi formalite evliliği bizimki.

gündemimiz bomba gibi evet yeterince. dokunsalar ağlayacak gibi bi gündem. şu ara dokunamıyorum. hem teknik hem manevi sebeplerden. içim şişti zira. şaşırmak da eskidi artık. anneannem Sâbuş hep der "sen hâlâ şaşırıcak şey buluyo musun" diye... onun gibi bi şi.


günün özeti: her derde deva olan tek şey çifte kavrulmuş fıstıklı lokumdur.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

"teknoloji senden tiksiniyorum, on gönlüm olsa birini vermem; ama naparsın, kağıt üzerinde bi formalite evliliği bizimki."
=))
bir kez daha, bu blog'un alışkanlıklarım arasında olmasını onayladım:)

divadeiwob dedi ki...

ya deryacım, ekşisözlükte bi aralar "kullanıcı kullanma kılavuzu" diye bi başlık vardı, o başlıkta pek sevgili profesörümüz zühtü pekmez'in entrileri vardı. onlardan bi tanesi de bununla ilgiliydi ama şimdi ben niğdeye gidip gelmiş yorgun bi insan olarak bulamıyorum. neyse, öperim, başbaş

deryik dedi ki...

inci: :D teşkürler efendim.

divad: okudum sanki evet. geçtim üstünden hepsinin. kokumu alıyo bu aletler, ondan çöküyolar. niğdeye giden ankaraya da gelir. stop.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker