16 Haziran 2006 Cuma

tik türk tüik

tüik'te çalışan biri var. iş saatinde google'dan "elmyra" diye aratıp benim bloga gelmiş. iyi hoşgelmiş de... Ben aylarca "illere göre satın alma gücü paritesi" peşinde koşup kapınızı eşelerken ve mütemadiyen terslenip oyalanırken sizin çizgi film karakterleri analizi yaptığınızı bilsem boşa çabalamazdım yani. Ama tüikte elmyra derdinde insanlar olduğunu bilmek de sevindirici tabii.

Bi bakıyorum, bağlantı için "devlet, turkey" yazıyo. devletim girmiş bloguma. Nerden? Türkiye İstatistik Kurumu. ne için? Elmyra. hımmm... sen otur uzun uzun balık çiftliğiymiş falanmış filanmış yaz. 6 ayını kelaynaklara adamaya karar ver, devlet seni elmyra için bulsun.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hadi canımm..Biliyorsun yani buraya yorum yazarken nerden gönderdiğimi?Yani şimdi Zeki Müren de bizi görüyor mu oluyor ben buraya deepnotlar düşerken,hem de böyle pijamalarla?Hayır,hadi Zeki Müren sanatçıdır.Bunun başbakanı var,reis-i cumhuru var.. :)

deryik dedi ki...

valla aynen ööle. ip no güzel bi şi, tracking güzel bi şi. hatta kendi kendinizi bile saptayabilirsiniz zira tracker halka açık. mesela bu ara deli gibi "kırlangıc fırtınası nedir" diye sorarak geliyo insanlar bloguma. kimbilir niye... şimdi bu cümleyi yazdım, yine gelicekler.

zeki müren son 20 ziyaretçiyi görüyo yani.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker