6 Haziran 2006 Salı

parlıyoo.. aaa... eveet... aa...

Kristali çok seviyorum. Bilmem ne kesimli bilmem ne kadar olanlarda gözüm yok -- boncuk olucak işte, bileğime takıcam her yere gelicek benimle. Özgeciğimin özellikle şahit olduğu
"özgeeee özgeee baaak bakbak parlıyooo özgeeEEEE BAAKK!!"


sevincim daim. Çok seviyorum işte prizmatik karizmasını kristalin (var evet böyle bi tamlama). Kendi evim olsun, salonu ışık alsın, kristal avizelerim olsun, ben transa geçeyim... ışık kırılsın duvarda renkrenk. Kedisi olanlara tavsiye ederim çok eğleniyolar ya da yani biz eğlenirken onlar deliriyo- bilemiyorum. Evde, çimde, derste, otobüste, vapurda... Kristalinizi tutun güneşe, birilerinin üstünde parlasın sallansın. En olmadık yerde deterjanlı sudan baloncuk yapan çocuklar bir, kristalin parlaması iki... güzel şeyler bunlar, kışın olmuyolar.

Şimdi düşündüm de bundan perde yapsak... hiiiii!!! aman tanrııımmm... evveettt :)

2 yorum:

Ozge dedi ki...

Resmi sen mi çektin? Güzel olmuş, daha senin yazdıgını okumadan "AAA parlıyooo" tepkimizi verdim 4 yaşındaki çocuk edasıyla : )

deryik dedi ki...

evvet ben çektim biraz kastım ama :)
geçen gün kapalı çarşıda sadece kristal satan bi yerde, hani biblo falan (ve evet ben kristal top aldım).. adam bileğimdekilere bakıp "swarovsky mi" dedi. "hayır marpuççular han" dedim. Havalara girmiş vaziyetteyim :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker