2 Haziran 2006 Cuma

deryik amma yazdın bea! Bi sus bea!

di mi, amma yazdım.. final dönemi de, ondan. Kaçacak yer arıyorum, yarın da var bi tane. Blog açmışız, su kaçırıcaz bittabii. Böyle günler için bu..
Bu sabah 9'daki sınava çalışmaya gitmeden önce, 7.30 civarı aynada kolyeme "cık bu çok yalnız kaldı bööle" diye acıyıp yanına iki tane de yeni kolye ekledim ve huşu içinde okula yürüdüm. Aslında ben çok yadırgamadım; çünkü basit şeyler yaptım, al boncuğu diz ipe; ama bizimkiler uzun uzun yüzüme bakıp "peki neden, derya?" dediler. Onların uykusu açılmamıştı ama.
Sınavın iyi geçmesi tamamen benim eşek şansımdan, annemin benim hocamı benden iyi tanımasından ve işbilir arkadaşlarımdan kaynaklanmış olup (yaşasın nergiz-serhan çiftii) insana manasızca "amaaaaann" dedirtiyo.
Bugün 35 dereceydi. Tabii yağmur yağar, gök çatladı resmen nemden.

4 yorum:

Tugc dedi ki...

Final donemi, daginik olan ve hep toplamaya usendigim odami bile toplamistim ben valla, hatta 2 hafta once yikanmis olan hala camasir sepeti icinde birakmis oldugum camasirlarimi bile yerlestirmistim..Sonra, isimde yarim saat fazla calismaya aldirmamistim, aheste aheste gunde 3 kez kahve almaya gitmistim filan:)

Beyaz Piyano dedi ki...

iki vize bir fina edermi sizce :))

Adsız dedi ki...

bu kadar yaz yaz, başın göğe mi erdi sanki.
Biraz da oku. Bak bakalım diger bloglarda neler yazılmış senin hakkında.
Hangi blogda olduğunu söylemeyecem. Kendin bul.

Cem

deryik dedi ki...

tugce: sabah 6.58 itibariyle yine burdayımmmm biri beni söksün ve son bir kez okiymm nolurr...

beyazpiyano: eder eder, ne vizeler bilirim ciğersöken cinsten :)

cem: valla izinsiz foto kullananları biliyoruz bi:) okuyorum blog ben, hatta yazmaktan çok okuyorum, bööle ilk yazıdan alıp hem de-- meraklıyım ya, ondan :)buliym bakiym bi deniym ama link yoksa blogger naapsın..

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker