14 Nisan 2010 Çarşamba

pır

ben bugün farkettim ki o gün kırlangıç fırtınasıymış.

benim hep beklediğim, en sevdiğim zamanmış. zaman bana kazık attı, takvim resmen nanik yaptı blog. her şey tamam da kırlangıç fırtınasından bunu hiç beklemezdim. kanatlarında rüzgarla güneşi getirip sonbahara kadar kalıcaktı kuşlar. ne ara ben borçlu çıktım kırlangıçlara da tahsilata geldiler? benden aldıkları şeyi kanatlarında taşımaları mümkün değil üstelik.

kırlangıçlar beni çok üzdü blog, bunu onlara hiç yakıştıramadım. kuşa küsülmez; ama fırtınaya küstüm. bu sefer çok küstüm ama. kırlangıç fırtınasından bunu hiç beklemezdim, sahiden. noel babaya da diş perisine de inanmadım ben; ama kırlangıç fırtınasına inanmıştım ben blog. ayıp etti. şiirsel dursun diye gevelemiyorum. yaş zaten 25, bu saatten sonra inanabileceğim şey kısıtlı, kırlangıç fırtınası da gitti işte. bunu farkettiğim an rüzgar esti desem ona da inanmazsınız şimdi. esti ve üşüdüm.

4 yorum:

hep dedi ki...

küsme hiç bir şeye. fırtınaya bile.

Adsız dedi ki...

yaş zaten 25
+
bu saatten sonra inanabileceğim şey kısıtlı
=
çok çok gençsin inan
+
bu 2 cümleyi ardarda düşünme bile
(
30una gelmiş olarak söylüyorum
)
.

yeni paragraf aç,
5 kere boşluk tuşuna bas,
yeni cümlene başla deryik.

-çok emir kipi oldu afedersin-

hirondelle dedi ki...

11 nisan kırlangıç fırtınası. bir sonraki fırtınada görüşmek üzere...

ABİ dedi ki...

ben önünde, inanabileceğin şeylerin oranları hakkında fikir değiştirebileceğin uzun senelerin olduğuna inanıyorum. yanlış anlaşılmasın, pozitif anlamda değil. :))

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker