21 Nisan 2010 Çarşamba

dolay

tadilat tamirat hallerim sürüyor. canım hala çok acıyor. ferahlık da var ama sana yalan borcum mu var blog, 7/24 canım acıyor. hani denizler yüzeyden buz tutmaya başlar ya, aynen öyleyim. buzlanmıyorum da işte sen anla. kabuk da dışardan tutar hem, içerisi geç iyileşir. evet, aynen böyleyim. iyileşince de kabuk düşer. kaşımazsan da çabuk iyileşir. evet evet.

o yüzden bana ben lazım. evet tshirt yapıp giymeliyim. dışardan müdahale istemiyorum, kabuğumu bilmeyenler görmeyenler bana bulaşmasınlar. halimi anlamayan gık demesin. bakınca görülmediğini biliyorum ama bi "hal"deyim ben. bilmeyen görmeyen bana değmesin. duymaya katlanabildiğim 3-5 ses var. olmasını istediğimse bir tek şey var. geri kalan herkese ve her şeye 10 vaşak gücündeyim. istemeden. ama öyleyim.

neyse, beatles'ın her duruma bir şarkısı vardır malum- buna da var. bu şarkı benim çok sevdiğim, hem mesajını net veren hem de dolaylı yoldan bayaa bayaa bi aşk şarkısı olan, sevimli ve zeki bi şarkıdır. arka fonda çalsa fena olmaz hani. günlük hayatıma soundtrack istiyorum.
karşınızda: dont bother me.



geriye kalan zamanlarda ise... hiç. hiç var. zaman her yerde, her şeyi sardı. battaniye gibi üstüme çektim zamanı, kabuk gibi sarsın diye. bi gülümsediysem bu şarkıya gülümsedim. 
aslında zor değil ve umut ferah bi şi.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

şu yazının iki çıktısını alıp birini önüme birini sırtıma yapıştırsam..
kaşımasam, yaramı kanatmasam, iyileşse, tenimde bıraktığı belli belirsiz izi de unutsam, fark etmez olsam..

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker