5 Haziran 2009 Cuma

üç nal bir at.

dövme arayışım (şimdilik) bitmiştir.
bilinen bi şi, yepyeni değil; ama böylesi güzel, yeri güzel.

şimdi yer, zaman, kararlılık, cesaret falan filan gerek. bkz. başlık.

tabii her an değişebilir.... pof yine mi olmadı ki ne.

6 yorum:

ESTHER dedi ki...

Dövme güzel. Vücudunun muhtelif yerlerinde, irili ufaklı dört adet dövme barındıran bir insan olarak şöyle söyleyeyim en çok acıyan yerlerden biri bilektir. Ama çok cesaret isteyen birşey değil, güneş yanığı gibi bir his veriyor insana, yapılırken pek acımıyo. Dayanılamayacak gibi birşey değil falan filan. Tavsiye ediyorum kesinlikle. Ölmüyorsun sonuçta :) Yakında 5. yi yaptırıcam.

ikinehir dedi ki...

ben dövme insanı değilim hiç, kendim yaptırmaya cesaret edemem, hem sıkılırım diye, hem de acısından.

ama kararını verdiysen sen, bence bu kuşlar çok ama çook güzelmiş deryik. ben sadece yerinden emin değilim. ama susabilirim de yani, bu kadar olumsuz olmaya ne gerek var? :)

Benim Hayatim dedi ki...

Ablam omzuna yaptırmıştı çok şeker duruyor.

Ben hala arıyorum...

Adsız dedi ki...

bel boslugu bolgesi degildir umarim, malum Kuzey Amerikan cheer leader genc kizliginin kuresel armagani 1) kic catali gosteren dusuk dar pantolonun gundelik hayati isgali 2)bel bosluguna muhtelif dovme.

deryik dedi ki...

esther: bileğime yapacağımı sanmıyorum, fazla görünür benim için. ayrıca niyeyse ciddi bir "ileride çok kırışıcak kötü durucak" endişem var. kararsızlık ondan.

ikinehir: yeri evet zor, hem rahat da etmem. sadece dar bi alanda olması güzel. ya ben de karar verebilmiş değilim, kuşlar güzel sadece evet :)

benim hayatım: omuzda da gördüm, ben omzuma da karar veremiyorum. ben zaten aslında bu konuda çok havadayım galiba.

adsız: hayır değil :) hem orda dövme düşünmedim, hem de zaten benlerle kaplı, istesem de olmaz. ayrıca "kıçından kuşlar çıkan kız" da pek sempatik diil yani.

S. dedi ki...

bilekten ziyade kemikli olan yerler birazcık daha fazla acıyor...

kırışma buruşma meselesi benim de çok kafama takılıyor, o yüzden genelde kilo alıp-vermekten etkilenmeyen, annemde annanemde buruşmayan yerlere yaptırıyorum...

ben de önümüzdeki 1 - 1,5 yıllık süreci hayatımı b.ka saplamadan geçirirsem kendime ödül olarak yeni bir tane dövme yaptırıcam...

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker