23 Nisan 2007 Pazartesi

serçe lavantası

501. postumu bütün gevezeliğimle yazıcam diye sevinirken.... dirseklerim kaşınıyo yahu. n'oldu, ne zaman oldu bilmiyorum ama deli gibi dirsek kaşınması. halbuki bu gece ne kadar uzun ve ödevli olacak. dirsek kaşınması ne komik bi şiymiş, dirsek ne ulvi bi şiymiş. demeti de göremedim zaten, rüzgar gibi geçti amsterdam'dan.

bi de şey... buraya sonunda bahar geldi. sonunda yağmur kokusu duydum. sonunda çiçek gördüm sokakta ve sonunda işte biraz bahar koktu yürürken. aa ben bi de mürdüm ağacı gördüm!!!

acaba allerji kremi işe yarar mı? lavender bi gün geri döner mi? ben o kahverengi koltuğu mutfaktan odama ne zaman taşırım? falan filan. bir sürü soru. pasame la botella dostlar, şaşal su şişesi olsun. bi gün kaldı, şimdiden kutlu olsun.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

kahverengi koltuk ve mutfak.ve sen hala duruyorsun taşımak için öyle mi?:)

jelatin dedi ki...

Bizim okulda şu bir hafta "Lale Günleri" ilan edildi. Her tarafta kocaman toprak saksılar içerisinde laleler... İktisat binamızın içinde lale dvd'si gösterimi. Lale sergisi... Süper. Seni andım.

Emir Bey dedi ki...

kılaritin için geçer,

lavender döner mi acaba ?

ben onun blogger kimliğine apayrı saygı duyardım hem böyle sanki ne bileyim belki azcık verdiğim gazın etkisi vardır blog açışında diye bir de bloguyla duygusal bağım vardı bir de karizmatik denilecek bloglardandı. heyhat !

jelatin dedi ki...

Yarın da laleli ebrular yapabilecekmişiz okulda. Süper. Yine seni andım. Dün gece resmini öptüm de yattım be Deryik, ne diyosun!

deryik dedi ki...

serkan: yarın tez vakitte operasyon tamam :P

jelatin: "ara beni boya beni" diyor, karşılığında "hiç aklımdan çıkmıyor ki" melodisi bekliyorum. mucccuk. ben de bu ctesi gidicem lale tarlalarına. kart atarım şeker :)

emir bey: dönse bile artık lavender olmaz o bence. başka biri olur. hani gitti ama giderken blogu niye götürdü, bi bilsem... iki doz arşiv alır durulurduk yahu.

Dilara dedi ki...

deryik bi gtalk patlatsak! muck

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker