14 Nisan 2007 Cumartesi

hayata bi hayvan olarak gelecek olsam, hiç utanmam sıkılmam bi mirkat olurum efendim. ayakta durur poz verir, koşar yuvama saklanır, ağaca tırmanır sonra en ince dalda ayağa kalktığım için düşerim. şen ola çöller. zambia ve zimbabve'de bi havam olur, güneş meleği derler bana yahu; ay şeytanından korurum onları. ailecek seviliriz, birlikte takılırız hep falan.
daha ne isterim? heç.

4 yorum:

Tugc dedi ki...

Simdi sen bunu yazinca, acaba ben ne olurdum diye dusundum. Ben deniz aslani olmak isterim. Ya da yunus. denizde yuzen sevimli canlilardan birisi yani. Olamam zaten baska bir sey de ben :)

Emir Bey dedi ki...

nuhauzha =)

pek şeker maşallah !

deryik dedi ki...

tuğçe: deniz aslanları enteresan derecede hem vahşileiyolar hem de kurban oluyolar kutup ayılarına. yunus ol sen :)

emir bey: sevimli di mi? aslan kraldan tanıyoruz kendisini. hakuna matata icabında.

mnemosyne dedi ki...

ben kedi filan olmak isterdim...öle vahşi doğa bana göre diil.ben ki her belgeselde karda kışta kalan minicik penguenlere,zavallı kutup ayılarına,foklara üzülep onların üşüdüğü konusunda ısrar eden...ben ki kış boyu martıların buz gibi denizde yemek aramasına içlenip ağlayan,nasıl olup da hasta olmadıklarına,karın ağrısı çekmediklerine akıl sır erdiremeyen...her kış sokaktaki kedi ve köpeklere bakıp ağlayan...yok yok...bu hayvan olma işi beni aşıyor.ben kutuplardaki hayvanları evlat edinip onlara sıcak bi yuva vermek istiyorum...gerçekten

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker