11 Haziran 2010 Cuma

pıtır pıtır

1,5 yıla yakın sinir stres içinde çalışmanın ardından uçak bileti almak kadar güzel bir his yok.
ay yalan söyledim, olmaz mı, tabii var. o da olcek umarım. adım adım, tane tane.

~

bir de deryikten sonsuz, sorunsuz amme hizmeti:
"bu akşam ne pişirsem" sorusuna tam 19.000 sonuç.
"bugün ne yesek" derseniz, 37.800 sonuç.
"bugün ne pişirsem" içinse  58.100 sonuç.

yani rica edicem online ev hanımları, bunu sohbet konusu yapmayın. bakın sizin için gugılladım, sırf sohbet malzemeniz, tek konunuz, baş geyiğiniz bu olmasın diye. hayır yani, karşınızdakinin dediğini mi pişireceksiniz? hem ne kadar enteresan bi fikir gelebilir? ayrıca alt tarafı bir öğün yani, her gün üç kere var bundan. buyrun, binlerce cevap size. şimdi bunu dedim diye beni taşlamayınız, öldürmeyiniz. fikrim budur: geyik yapma gugıla sor. gerçekten lazım ise.

~

efes pilsen'e defneyle gidecektik. 18. yaşını kutliycaktık. şimdi ortaya bi hayati saçmalığı attılar. burnumdan pöflüyorum. kardeşime yaptığım programı resmen baltalıyolar. ben o hayatiler ordayken eğlenemem. eğlenemediğim yere de niye gideyim? bi de gururla basın bülteni dağıtmak filan. güneş kremimi taşıyacakmış, yetmez, beni de sırtliycakmış. ya bence hayati sizin yerinize de yaşasın, size hiç zahmet olmasın. organizatörler, aman aman o dandik kuyruklara böyle dahiyane ve sevimli çözümler geliştirdikleri için alkış bekliyolar. nasıl bir reklam nasıl bir pazarlama hezeyanı bu? o çok sevgili müdürleri baş hayati olmadıkça bana huzur yok. gerizekalılar. kırk yılın başı kardeşimle program yaptım, bozuyolar. biletleri de zaten çoktan sattılar tahminen, 10 gün kala patlattıkları şeye bak. burnumdan ejderha pöfü.

editovski: efes pilsen bunun bi espri olduğunu, "tabii ki" yapılmayacağını söylemiş. iyi madem.
velakin esprilerine gülemedim bile, o başka. sinirlendirirken tanıtmak, güldürürken düşündürmek gibi bir girişim galiba. sizi gidi hınzır marketingciler sizi.

~

deccal dedikleri filmi uncut izlemiş olmak çoktan. ah monşer, böyle ileriden geliyorum.

~

dün akşam tesadüfen bir vedaya eşlik ettik. güzel bir vedaydı, bol selamlamalı.
müzikli, danslı, biralı ve hüzünlü.

2 yorum:

bellatrix dedi ki...

bu haber yorumlarına genelde çok sinirlenirim ama bu sefer haklılar gerçekten: "Bir gün için köle"

Damlo dedi ki...

her şeyi geçtim, hadi organizatörler salaktır yaparlar, daha fazla memnuniyet müşteri bağımlılığı için amuda kalkarlar da yaşıtlarımız nasıl böle bi hizmeti 15milyon kere layklarlar. insan kullanmayı likelamıruz adeta loveluyoruz!

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker