25 Mayıs 2010 Salı

yüstoksantokus.

bugünkü 15 dakikalık şan şöhret dalgam: radikal yorumlarında en çok beğenilen ilk 3teyim. beğenmeyen o bir kişinin de kız babası olduğunu düşünüyorum.
büyüdükçe takıntılarım artıyo ama ufak şeylere de sevinir hale geliyorum. işte allah bi yerden kesip bi yerden yüzüme gülüyo, naparsın. misal, öğlen zeytinyağlı tabağı yemiş olmak. hera hanımın demli çayı. güzel güneşli şeyler bunlar. güneşi gördüm: bir ofis dramı.

wishlist:
ntv yayınları kitapları. kuş kelebek ne varsa kafayı kıriym istiyorum. havza raporları var elimde, onları da bitiricem. ödevgül.
istanbul haritaları kitabı. ama böyle benim kadar kocaman olan. sonra ooh fotokopi çeker poster yaparım.
son olarak: daha önceden wishliste ordan da kitaplığa girenleri okumak. çok ayıp.

defne kocaman oldu. "adım niye defne" demişti, annem de "ablan koydu" demişti. peri kızı defne çünkü. gözleri kadar yeşil ormanlardan. şimdi elin apollonu kıza aşık olacak da yüz bulamayınca kızın başına iş gelecek diye içlen dur.
misal, bi tane erkek arkadaşı var, defneyi üzerse karşısına dikiliym diyorum ama ürkütücü olma ihtimalim az, birilerini dikicem, karar verdim. uzaktan tey tey tey çekiyorum, defne bile gülüyo, elin kazık kadar genci kesin bi tarafıyla gülüyodur. sevdiği kızın ablasına bi tarafıyla gülen adamı kenara çekip edep adaba davet ederim ben. terbiyesiz şey. yüzünde iki kıl bitti diye adam oldum sanıyo. gülmüyodur belki, neyse. galeyanabla. her neysecim, bu kız 18 olunca beraber içecektik, oo ben de henüz kart sayılmam, ne güzel eğlenecektik filan. ah karavanlar kiralamalar fişman, ne planlar. resmen ilk gençliğim bu planlara gitti. ee nedir, 18 oldu; ama benimle takılmak hiç cool değil tabii. bunu hesaba katmamıştım moruk. şimdi işin yoksa defne hanımdan randevu al, iki arkadaş bi sevgili arası görüş. peri kızı uçuş uçuş. tey tey tey.

1 yorum:

mermaid dedi ki...

ofise giderken ne giydiğini biliyorum.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker