18 Nisan 2008 Cuma

şöyle ki:

madde 1: evet gün cidden 24 saatmiş ve ona bir sürü şey sığabilirmiş. hâlâ tam kapasiteyle değerlendirmesem de hani... potansiyeli gördüm diyelim.

madde 2: ofise ilk günlerde "yeni mezun ve çalışan kadın; ama aynı zamanda burası tam bi ofis de sayılmaz" şıklığında giden ben, dün bi şal ve bi hırkaya sarılmış, saçımı bi topuzun içine tıkıştırmış, sürekli esneyerek ve kurabiye yiyerek bi şiler okuyodum. 2 hafta daha sürerse oje ve törpü çekmecem de olabilir.

madde 3: sinsi öksürük diye bi şi var. uyutmuyo bütün gece. sonra bütün gün ortada yok.. derken duruyo duruyo patronumun yüzüne patlıyo. nedir yani, garezin mi var, organik bi şi misin, his dünyan mı karışık senin?

madde 4: ece eci ececece eccicicciicciciiiiii.

madde 5: quraf. karaf gibi ama diil.

madde 6: iş çıkışı bi biranın saç kökü ve tırnak diplerine faydası var diyolar.

madde 7: öğlen saat 3 gibi bastıran uyku halini anaokulunda "hepiniz uyuyacaksınıııızz" diye bizi şartlayan örtmenlerimize fatura ediyorum. ya da evde bi pavlov var.

madde 8: taksim kesinlikle olmazmış. insan inadına 1 mayısta taksime gitmek istemiyo mu? hatta böyle içimde göstericilere sevabına gaz maskesi dağıtacak bi pıtırcık var. ya da organize olalım bi dahaki yılbaşında herkes paltosunun cebinden 1 mayıs afişleri çıkarsın. bi şi bi şi bi şi yani.

madde 9: angelina jolie için "16sında da cazibeliydi" haberi yapan milliyet gazetesine aydın doğan pedofili ödülü sunuyorum.

o kaa bu kaa.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

madde 3 için ben, merhaba:

bu öksürüğün böyle kuru mu? gıcık gibi? böyle boğulacak gibi oluyorsun falan, ondan mı?
eğer öyleyse, tıpçıların halka "arkaya akıntın var" şeklinde tabir ettikleri şeyden var sende. yani burnun akacak duruma gelemiyor bir türlü, ve sen burnunu hafifçe çeksen bile, o iç çekişler:) birikip boğazına akıyo arkadan.
bunun olmaması için, burnunu asla, az da olsa içine çekmemelisin, hep dışarı...yani gerekirse yıkamak falan...
ve eğer gece zor durumda kalırsan(boğuluyo gibi), o zaman buhar banyosu lazım, yani duş mesela. doktorlar bunu öneriyo genelde, ama kişisel çözümüm; alabildiğin kadar derin nefes almak.

geçmiş olsun.

deryik dedi ki...

evet teşhis doğru. bir haftanın sonunda kendisini hapşırık ve burun akıntısına çevirdi. akıyorum mutluyum.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker