17 Nisan 2008 Perşembe

ihmal.

ediyorum arada sanki evet. 2 yıldır ilk kez blogcuğum bu kadar bana hasret.

sabah öyle akşam baraj. isveçlilerle telefonda tanıştım. adamın aksanı ve sesi muppet show'daki "swedish cook"u hatırlattı. son bikaç gün kala karşılıklı "kafamız karışık her şey çorba oldu ollleeyyy" çektik.

haftaya hava ısınıyo mu ne.

erkeklerin televizyonda hamilelik konusunda atıp tutmasına bu kadar sinir olmasam belki gülebilirdim. kadına şöyle olurmuş da, böyle hissedermiş de, anne ve çocuk şöyle bi bağlanırmış da... "gözlemledim"miş. meslek neydi sizin? benzer bir şeyi "kadınların adet döneminde baş dönmesi şikayeti olmaz. PMS bellidir. vesvese yapıyorsunuz" diyen sevgili bay fak'ın suratına suratına havlamak istediğimde hissetmiştim. doktordu kendisi. belliymişmişmiş. halbuki kadınların "tuhaf PMS anıları" erkeklerin askerlik anısına tekabül eder. ben bi gün olsun çıkıp "yaa sizin komutan da çok kafaydı sen tanımamışsın" bilmişliği yapmıyorum. sonra yanıma kapı gibi endokrinoloji uzmanı bi kadın gelince hohohoyt faka bastırdık fakı. iyi tamam okudun ettin, ama biz de hissediyoruz be kujum. bi dinle, bi kulak ver. durma öyle hadi çöz ver hatta.

bütün gün ofiste bi ben, bi patron bi de çaydanlık. günün tek atraksiyonu arada gelen açma. sohbet konumuz sağlık, enerji ya da tarım sektörü. nadiren de ergenler. şu an binlerce kişilik üniversite kampüsünde okuyan, bi yandan da süren vize sınavları sebebiyle "okul bitse de kurtulsak" diyen saf öğrencilerin hepsine selam ve küfür ederim.

Üç Çocuk Mevzusunda nimet çubukçu beni hiç şaşırtmayarak platonik aşk/ stockholm sendromu/ iktidar hırsı vb sebeplerle başbakana onay ve destek verdi. fazla tahmin edilebilir bi hareket. kürsüde çok şekerdi ama. "ona da var cevabım hıh işte ona da var!" halinde. ay keşke 8 martta 1 günlüğüne başbakan olsaydı... bi de atatürk demiş kiiiii nüfus önemli demiiiiş. zira biliyosunuz biz daha dün kurtuluş savaşından çıktık, 10 yılda 15 milyon genç yaratmamız gerekiyo. bilir nimet (mutluluk) çubukçu. evet sinirrrrr olmaktayım.


şu kaşık büken adama inanmayı çok istiyorum.

5 yorum:

Av(cı) dedi ki...

selamını aldım. Bendende aynı içtenlik ve saygıyla duygu ve düşünçelerimi iletirim siz hanfendiye :) İsterseniz karşılıklı içtenlik ve saygı içeren duygu iletişimini kesip, ağzınıza biber sürsün ebeveynleriniz.

derya dedi ki...

ben uzun zamandir bu kadar guzel bir sey okumadim!

"..şu an binlerce kişilik üniversite kampüsünde okuyan, bi yandan da süren vize sınavları sebebiyle "okul bitse de kurtulsak" diyen saf öğrencilerin hepsine selam ve küfür ederim." o sansli guruh bunu siar edinsin:)

sondan bir onceki cumle de kalbimden vurdu. ben de iki yildir okuyorum burayi boslasan da sonra boyle bir sey yazinca okur affediyor efendim:)

divadeiwob dedi ki...

boşver ya deryikçiğim, onlar da büyüyecek, onların da dünyası kirlenecek (züğürt tesellisi ve schadenfreude kardeşliği adanadan bildirdi)

narsis dedi ki...

Hem okuyup hem çalışanların her türlü sayma sövme hakkı vardır. şüphesiz ki onlar asla okula küfretmezler.

deryik dedi ki...

av(cı):üzgünüm, bu konuda ebeveynlerim de benimle aynı fikirde. 1982'den beri.

fk: ah sevindim :)

divad: sonra yenileri gelicek ama.

n7e: hmm evet bu grup muaf olsun. ama okulunu seviyodur bu grup yahu.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker