5 Kasım 2006 Pazar

yok artık!

biri var. dün benimle aynı şarkıyı aynı saatte dinlemiş (satır arası okuyabilen okuyucular için sınav), aynı hissiyatla. hemcins dayanışması mıdır yoksa altta bahsettiğim anı kopyalama hali midir karar veremedim. şaşkınlık içindeyim. 3500 km ve en az 3 yaş arayla, aslında hiç tanışmadan ama bi şekilde tanıştığımızı bilerek. o bunun farkında değil bi ben kendi kendime görüyorum.

ve haberi yok, benim kelimelerimi bile kullanıyor. ben de onunkileri.
bütün bunların çok basit bi açıklaması var ama o kadar saçma ki.

komik ve takipteyim.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bloglarin en guzel yanlarindan birisi de bu sanirim...

senin hissettiklerini, dinlediklerini, okuduklarini ve sevdiklerini bir baskasiyla paylasabilmek en samimi sekilde hemde :)

Tugc dedi ki...

:) bir akreple mi karsi karsiyayiz? :)

deryik dedi ki...

salıncakta iki kişi: valla ama paylaşmasam da olur bi durum var burda :)

tuğçe: onur duymktayım, evet efendim :)

Tugc dedi ki...

ben de aynen..benim dogumgunum de dundu.. 5 kasim yani ;) valla ben burcumla cok gurur duyuyorum..hani mesela ezik bi burc degil..cekiniyor insanlar bi akrep benim burcum deyince :D
Bi de deli biraz...severim ben delileri..

deryik dedi ki...

oo yeni yaşınız kutlu mutlu olsun efendim :)benimki de yolda :P ben akrepleri severim, genelde gözünden tanırım :) akrep kadınlarını tabii, erkekleri hakkında pek fikrim yok.

derler bi akrep kadınını unutmak için diğer 11 burçtan birer sevgili gerekir :P

deryik dedi ki...

tuzlukk: aaa.. geçenlerde yorum yayınlayamama gibi bi durum da oldu, bilmiyorum ki nedir. ben bi şi yapmadım örtmenim. kontrol edicem hemen :)o kadar akrep diilim ben :P

Parizyen Ay Lambasi dedi ki...

asil baska biri daha var, bikac gun once yazdigi bi yazida sana goz kirpiyor.


takip etmessen olacagi bu bak, gormedin duymadin bilmiyosun. cik cik cik (bkz: kus sesi degil, tasvip etmeyen anne sesi).

deryik dedi ki...

fakeplasticgirl: ben takip ediyorum ve hatta göz bile kırptım geri ve lakin bu blogger denen meret benim yorumlarımı yayınlamıyodu, error üstüne error... haliyle ses çıkaramadım.

takipteyim valla :)

ayşin dedi ki...

İkizlerden sonra en kıl olduğum burçtur akrep. Kadınları bilhassa. Size bu kadar ısınmış olmam pek enteresan deryik hanım.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker