13 Kasım 2006 Pazartesi

misafircilik oyniycaz yarın

öz hanım gelicekler. hatta 24 saatten az kaldı. görücü bekleyen hanım kız temizliği yaptım. zira odam ve öz bi aradayken ya öz hanım içgüdüsel bi şekilde etrafı toplamaya başlıyo ya da "salonda bekliym ben" diyo; ama burda salon yok.

kendime şaştım, içimde bi ev hanımı varmış - çoook derinlerde. dürtülünce çıkıyo, inat edince. "it's show time folkss!!" dedi bugün bana. oh mis. saksımızda devasa bir çiçek var efendim. toz bezlerimiz renklerine göre sınıflanmış durumda. masa örtüsü bile aldım. yine bissürü kutu tabii ki. kutu, kağıt ve nedense kase zaafım var benim. bi de fincan. duramıyorum. 13 ay sonra (2 si bitmiş bile!) nolcak bilmiyorum. bi diğer alışveriş sırasında "ama güzel diğğ miğğğ" başlığı altında alınan ürün de iç çamaşırıdır. zaten ya iç çamaşırı, ya ayakkabı ya da çanta di mi? ilkini seçtim ben. tüketici birey nedir 101. öğğh kendime bazen. Deffoş'un çeyizi olur artık.

nergiz hanımın (öhöm, tilburg şubemiz) efsane hareketini söylüyorum... Doğumgünüm diye 2 adet hediye paketi uzattı bana sağolsun. hevesle açıyor iken "tam senlik" dedi. şimdi arkadaşlarım bunu dediğinde ben korkarım; çünkü hep aynı şey olur, yine oldu: ben önce davranıp almışım zaten!!! Nergiz hanımın benim zevkimi adı gibi biliyo olduğunu öğrendik- çünkü seçtiği şeyler sıradan şeyler değil. biri şu hallooween'de taktığım (arayıp bulun link vermeye üşendim) tüllü tacımsı zımbırtı diğeri de mor bi tünik (mi denir neyse artık). bu efsane hareketinden dolayı tebrik ederken daha da uç noktada bi şi oldu, "siyah mı mor mu dedim ama moru aldım" dedi- bizzat benim yaptığım gibi. şimdi onlar birleşip bi pantolon oldular. evet.

öz gelicek. nergiz ve zanzara toplanıcak buraya. rakımız olucak, müzik hazır. allaahh.. özhakiki tayfasının en azından bi kısmıyla yine kadeh tokuşturucaz. boğaz olmadı kanal verelim, hem ördeğimiz bile yüzüyo... Manzara sefası simülasyonu yapıcaz. aynen.


bi de kavun olsaydı... patlıcan mı közlesem napsam..
hani bööle cumartesi sabahı sevdiği çizgifilmi bekleyen çocukların içini gıcıklatan bi heyecan vardır. ondan aynen :)

7 yorum:

Emir Bey dedi ki...

ne güzel pek güzel :)

-saçmalayan genç-

izumi kaminari dedi ki...

deryikcim vizenin belli olmasından dakikalar sonra post girilmez ki... sonra özge hanım'a "ben bunu deryikten mi ögrenecektim aşkolsun öz hanım" da denilmez ki. o da niye bana çıkışır ki... ayrıyetten oz hanım'a yardım ediniz ki bana guzel bir hediye getirsin. fırişopçikolatası istemem.

Ozge dedi ki...

deryaa aylardan sonra ne güzel toplancaz. walla heyecan yarattım. rakıyı falan hazırladım ehehe : ))))

Adsız dedi ki...

ne guzel ya.. :)

deryik dedi ki...

emir bey: :)) valla alem var burda.

betty boop: ahaha hallederiz efenim sorun değil. canlı bağlantı bile yaparız icabında.

özge: GEEEEELLLLLLLLL!!!!!!! yatçaz kalkcaz gelicen.. nıhahaha!!!

tuğçe: darısı başınıza efendim :))

enne dedi ki...

kestane de getirsin Özge sana.

deryik dedi ki...

enne: biz çilingir sofrası tadındayız ama evet, kestane da olabilir :))

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker