22 Kasım 2006 Çarşamba

-----

tuvalette gazetenin spor sayfasını ya da magazin eklerini okumam. Dergi okurum, kitap okurum. tuvalet kitaplığı procelerine bayılırım. maison française'deki eski ahşap kitaplık harikaydı. Tuvaletine şiir kitabı bırakan bi arkadaşım vardı, bi başka tanıdık da sudoku falan koyuyo. Tuvalette bi şi okumayan insanları anlamam. bi şi okumayıp üstelik bi de "aman sanki o kadar ilim irfan insanısın ki orda okumadan duramıyosun" diyeneri ise kınarım. Daimi kabız/ ishal falan değilim. Bir tek tuvalette okuyarak bitirdiğim kitaplar vardır (roald dahl- boy). bazılarını taşırım odama. bazıları önceden okunmuş, hatırlanmak istenen kitaplardır. öğrenci yurtlarına ara verip eve gidebildiğim zamanlarda küvet keyfi kitaplarım vardır. ben banyoya ses sistemi kurup banyo yaparken eğlenmek isteyen bi insanım, yapanları takdir ediyorum.
demin de söyledim, bağırsaklarım ve böbreklerimle ilgili bi sorunum yok.
tuvalette bi şi okuyosanız benim için ayrı bi yeriniz var, belirtirim.

6 yorum:

Deniz dedi ki...

http://enschedehavadisleri.blogspot.com/2006/02/tuvalet-kitabi.html bak bakalim o zaman:)

Buna sonradan blokker'den 3 yuroya alinma gayet adi ama bir o kadar eglenceli su gecirmez, kuvete yapistirilabilir radyo da eklendi ki banyo tuvalet keyfi tam olsun, muziksiz kalmasin. Tavsiye ederim!

deryik dedi ki...

deniz yaa... ben sizin eve gelsem, raflardan sakınsam ama tuvalette kalsam :P radyoyu bi deniycem, banyom o kadar küçük ki duş ve lavabo iç içe. işe yarayabilir yani :)

enne dedi ki...

Benim de son keşfim IKEA kataloğu. Her tuvalete gidişimde birkaç mobilya,mutfak eşyası,ıvır zıvır bulup inceliyorum. Ayrıca "Süper" alışveriş dergisi de iyi oluyo. Pazar günleri de gazete eki ile girerim tuvalete, çünkü Gigi bir tek orada okumama karışamıyor. Yoksa ben de okuycam deyip kucağıma oturuyor ve okutmuyor gazeteyi.

deryik dedi ki...

enne: :)) kardeşim de yapardı o yaşlarda, üstüne otururdu yere serip, sonra da okurdu(!):))

gülş dedi ki...

deryik günlerdir çıkamıyorum arşiv denizinden :) bu mevzuudan annem aşırı şikayetçidir benim. çünkü kimi zaman tuvalette olduğunu tamamen unutup kitabına dalarak, kırk dakika kadar içeriden çıkmayan bir kızı var. bi çok defa öldüğüme kanaat getirmiş taklidi yapmakta buldu çözümü. evet 112'yi mi arayayım, 155'i mi özel bir tercihin var mı falan.
sevgiler.

ayşin dedi ki...

Asla anlayamıycam insanların neden tuvalette okuduğunu ve neden sigara içtiğini. Vardır bir bildikleri diye denedim ama olllmuyorr ollllllmuyorrr.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker