5 Kasım 2006 Pazar

ay işte benim ara vermem 2 gün sürüyo, gördünüz.



anne bak ben janis joplin oldum kolyelendim. saçlar da yakında olucak umarım. başıma ötriş gözüme pembe gözlük. hohoyt kış janis'i. gerçi ben bugün "1930ların başındaki mali krizle işsiz kalmış yaşlı bar şarkıcısı" eteğim ve ayakkabılarımla paspal ama kokoş idim. belki hatta biraz tante rosaydım bugün. bunun bi sebebi de bordo ruj ve saçtaki bordo fulardır tabi.



bu fotoğraf nedir? deryik içkileri karıştırırsan sonra sabah cıs olur. al bak gör halini. göz altlarında mor canacarcarlar geziyo. gözlerini kırpamıyosun bile. tek isteğin kapı aralığından"deryikcim kalktın mı? hadi bak kahvaltın hazır. dün gece uzun sürmüş, belli" diyen Sim hanım. anne kahvaltısı.

1.65 boyun minicik sayıldığı bu ülkede dizlerinizi karnınıza çekip burnunuzu da dizinize dayarsanız kompakt kız muamelesi görürsünüz. minicik turşucuk olursunuz. pickle oldum ben dersiniz, anlamazlar.



melebaağ gecenin üçündeyim yine çiçekteyim. yok içki kısmı değil (valla diil.. olsa söylerim:) ay bi an içimden "sabahlar olmasıııığğnn" diye bağırmak geldi. öğretiym ben bunlara), şarkı.

bööle manasız bi neşe, yatağa çıkıp el ele tutuşup zıplayalım mı hali var bende. sonra deffoşum gelir takla atarız defalarca. ay sonra biz onunla yalıçiftlikte dalgalara yatarız.. yatar kalırız bissürü kum yutarız. ben sırf o eğlensin diye kalkamıyo gibi yaparım, o kocaman kız oldu tam 14 yaşında, hala bu numarayı yutar, sonra deniz suyu yutar gülmekten, boğulacak diye korkup kucaklarım, denizde kucağıma yatar kalır. sonra batırırım aniden, "ihihi" diye çıkar sudan. sonra dizime basıp atlar "uf abla tam itemedin işte ne güçsüzsün, bi daha" "kazık kadar oldun ben vinç miyim zaten ayakların 41 numara sen bi L harfisin" "ihihi hadi buraya gel burası daha derin bi dahaa". sonra aniden hop o beni kucağına yatırır ama batıramaz bi türlü, teknik işidir. derken bırakıverir beni "abla bak şimdi ben kelebek yüzücem bi seyret" "seyredince napıcam" "yanlış bi şi olursa söyle" "yanlışı nasıl bilicem" "of işte sen bak bi".

bi de şey ben tuition reduction'ı bööle söke söke aldım. hahayt. ank'a selam ola. yandan yandan. yüzde elli (50). hahayt işte aldım bende.
bisikletim de haftaya alınıcak. hahahayt bi daha.

zaten bu çarşamba şenlik var. aa bi de ne diye mi soruyosun? kırılırım cicim. zaten biliyosun, burç itibariyle hassasım, sonra bi de kinciyim... anladın sen. anladın sen.

8 yorum:

Emir Bey dedi ki...

pek güzel keyifler hat safhada :) hiç bozulmasın :)

deryik dedi ki...

teşekkürler efendim ,hep beraber inşallah :)

QM dedi ki...

tuition reduction olayi cok iyi olmus hakikaten yandan yandan durumu :)

deryik dedi ki...

qm: sorma sorma aylar aldı ama sonunda benimm!!!

Elsa dedi ki...

ne kadar da güzel, hoş bir bağyanmışsınız siz deryik hanım, pek begendim.
sizi bizim oğlana alayım ben bari.

deryik dedi ki...

elsa :) utandırmayınız efenim, oğlunuza selamlar :P

KUGUU dedi ki...

"burc itibarıyla hassasim sonra birde kinciyim" demissin yaaaaa
Hassas = SU grubu olmali
; kinci= 3 su grubu icinde akrep mi acaba DERYIKcgm?:))) ohalde ne mutlu sana, en guzel 2. disi burc akrep:))

deryik dedi ki...

kuğu: evet efendim doğru tahmin :) ve lakin en güzel 1. dişi burcu merak etmeden geçemedim... :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker