1 Ekim 2006 Pazar

ne güzel dostumuzdun google earth

güney kampüsü buldum. dorm'u. taksim meydanını. ankaradaki evi falan da buldum. kuş bakışı istanbulu turluyorum, demin ortaköyde çay içtim. çalışmalarım sürecek. mutlu mu ediyo efkar mı yapıyo karar veremedim.

burdaki yurdu ve okulu da buldum. peh.


bi de gugıllayanlara:

"başbakanın msn si" diye aratarak gelen arkadaşı tüm kalbimle destekliyorum, bulursan bana da haber ver rica edicem. yorum olarak yolla, yayınlamam, söz. bikaç lafım var kendisine. bugünkü tek gülümsememin sebebi oldun, sağol.

bi de "oryantal starda kim birinci oldu" diye sormayın bana artık, rica edicem. zaten bu cümleyle istediğiniz şeyi bulamazsınız. zira google bir arama motoru, cevap verme motoru değil. oryantal star + birinci+ tarih falan yazın. soruyu değil cevabı aratın ki bulsun. yoksa soruyu soran insanları gösterir size.

"kendimi nasıl sevdiririm" diye sorup gelen izmirli arkadaş uzun süredir yok. onun için sevindim.

bi diğer favorim de "pilavlık pirinç kolye". pilavlık olmasa da olur yani. şartlamayınız kendinizi. pişirip yiycem illa deseniz bile sonuçta tek bi pirinç tanesi. yutarsınız gider.

kız arkadaşa alınacak en iyi hediye, hediyesini gugıla sormadan alabilmektir. kıza hediye almadan önce biraz çabalıycak kadar ciddiye alın. ay bi de kalpli oyuncak ayı /tweety falan almayın. yani 13 yaşın altında değilse.






evet, gugıllamaları yazıcak kadar bunalç bi gün bugün.

3 yorum:

Emir Bey dedi ki...

gugıl ört ten gideceğim yerleri inceliyorum ki kaybolmayayım şayet yeni bir yerse gittiğim yer bir de muhtemel yarış pistleri tasarlıyorum :) memlekete gittim geldim geçen ben de netten:)

Aleksi dedi ki...

derykcim, gugıllamaları ve gugılcılara yol göstermeyi bırak bence. Ben koca blog yapmıştım bunun için, hiç bir faydası olmadı. Hala "gerdek gecesi nasıl yapılır" diye bana soruyorlar. Milletimiz hala gugıla soru sormamak gerektiğini anlayamadı. Gugıl sorulara cevap vermez.
Budur.

deryik dedi ki...

emir: ay çok bi garantici gördüm sizi :P ama memleket turu harika bi hissiyat, ona şüphe yok..

alx: di mi yaa.. budur yani. inaf iz inaf alx'cim.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker