2 Ekim 2006 Pazartesi

deryik iftiharla susar

"öksürerek öldü" diye bi manşet mümkün mü? ya da "öksürürken karın kası yapan türk kızı rakip tanımıyo" falan. beyler, göbek eritmek isterseniz, öksürün.

bitap düştüm artık. uyku bile bölük pörçük. ilaç bal çay tarçın vs... sıkıldım yaaauu! her iki kelimede bir ööhkkhhhheeğğğggghkk çekmek çok sinir. bi de yani dışarı çıkıyosun, sigara dumanı ööğeehk ööyyk.. insanların da burnundan geliyo. daha nereye kadar, nedir yani.. tünelin ucunda ışık var mı bilmek istiyorum. yoksa kimseye etmem şikayet, ağlarım kendi halime..

5 yorum:

Aleksi dedi ki...

"beyler, göbek eritmek isterseniz, öksürün" kısmısını anlamadım ben. Hangi erkek göbek eritmek istemiş ki şimdiye kadar. Ha, bi chuck norris vardı, spor aleti reklamına çıkıyordu, o ayrı.

deriella dedi ki...

biliyorum bıktın limondu baldı muhabbetinden ama yazmazsam olurum.karabiberi balla karıstıyordu dedem oksuruk için hırıltı mırıltı oksuruk bişi kalmıyordu walla.ama ikisine de allerjin yoksa tabi! bir de ıhlamur içip dinlenmek gbisi yoktur. ama sakın içince dısarı çıkma cunku ıhlamur terletir dısarı da cıkarsan usutursun. ya karabiber konusunda kimse denemesin diyim en iyisi birden sorumluluk geldi biri dener bişi olur fln:) neyse saçma bir post oldu bu yaw idare et iyileşmeni dilerim.

deryik dedi ki...

alx: valla öksürerek 6 adet baklava dilimi sahip olmaya çalışanlar var. var yani, yok diil.

deriella: bal ve karabiber ikilisine inancım sonsuz, bende hep işe yaradı. saçma diil ne demek, ben sevdim bunu :) ıhlamur çay tarçın.. mesele dinlenmek... bunu yapmıyorum ben işte :)

Emir Bey dedi ki...

titreriiiiiiim beeeeen baktıkça istikbalime salladım sözleri ama öğrenirim bir gün çok geçmiş olsun efendim ya, tam hastalık havası (kalıp anne cümlesi) sıkı sıkı giyinip sabahları bir de hırka almalısınız :)))

deryik dedi ki...

emir bey: hırka üstü şal falan, yine kar etmiyo burda... antibiyotik başladı. şarkı sözleri doğru galiba :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker