21 Aralık 2006 Perşembe

darbuk

şimdi aşağıda izleyeceğiniz (i umduğum) videodaki kişi onur diye biriymiş, tanışıklığımız bu video kadar. kendisi 2-3 video'yla youtube'da (evet bağımlıyım). darbuka çalıyo. 3:46 dakikalık bi süre. diğer videolarda da aynı ritmi çalıyo falan ama yani... çalıyo işte. darbukanın gövdesini de çalıyo. youtube'da yapılan yorumlar da eğlenceli aslında ama gidip kendiniz bakın. di mi yani... neyse bi örnek:

"Onur seni tanimiyor idim.Tum videolarini izledikten sonra yeteri kadar tanidim ve sarsildim.Manyakmisin abi sen? sorunun ne senin? ne kadar ve nasil bir calismayla bu sonuca, bu kivama geldin? Cok param olsaydi, yarisini sana verir,sureklide yaninda darbukani tasirdim(...)"




not: ben aslında video koymayı istemiyodum pek bloga. ve lakin 3 seferdir... neyse işte. niye istemiyosam... ööle işte ne biliyim. aay.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçek mi bu bey hakikaten???!? ?

Adsız dedi ki...

Ya şimdi uyuzluk olsun diye dediğimi düşünebilirsiniz de ne bu ya. hani bir kere ok de ikinci kez dinlenecek eziyet değil bence..

MajestyR

Adsız dedi ki...

Ya uyuzluk olsun diye demiyorum ama 2.kez seyredilecek bir şey değil bu.

MajestyR

deryik dedi ki...

emir bey: gerçek valla.. ürkütücü di mi..

majestryR: valla ben defalarca izlediğim için alıştım galiba. zaten bi kere izleseniz yeter, ikinciyi beklemiyorum ki canım :P

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker